Ensimmäinen tuloste nopeasti

Tavanomaiset lasertulostimet edellyttävät lämpenemisaikaa ennen tulostamista. Tutkimuksemme osoittaa, että noin 75 % kaikista tulostustöistä on 3 sivua tai vähemmän. Eli tavallisten tulostimien kanssa sinun on odotettava joka kerta, että ne lämpenevät. Aikaa kuluu helposti enemmän odotteluun kuin työntekoon.

Canonin lasertulostimet ja lasermonitoimilaitteet siirtyvät tulostusvalmiuteen ilman lämpenemisaikaa myös lepotilasta. Tulostusaika lyhenee, eikä sinun tarvitse odotella.

Canonin nopea ensimmäinen tuloste on kolmen uraauurtavan tekniikan ansiota. Hetivalmiin kiinnitysmenetelmän ansiosta tulostin on valmis tulostamaan juuri silloin, kun sitä tarvitaan.  Canonin tehokkaat ohjaintekniikat CAPT (Canon Advanced Printing Technology), Hi-SCoA (High Smart Compression Architecture) ja UFRII (Ultra Fast Rendering) käsittelevät tiedot nopeasti. EF-väriaineet edesauttavat kiinnitysprosessia ja takaavat laadukkaat tulosteet.

Canonin nopea ensimmäinen tuloste tulostuu usein nopeammin kuin mustavalkosivut tulostusnopeudeltaan nopeammissa tulostimissa.


spacer
					image
Innovaatiot
Ensimmäinen tuloste nopeasti
Hetivalmis kiinnitys
Loistavat värit
Ympäristö
Säästä aikaa ja kustannuksia
Kasettien kierrätys
Tuottavuus
Kaksipuolinen tulostus ja kopiointi
Verkkoratkaisut
Canon-kasettiteknologia
Värikasetti
Etsi oikea värikasetti
Hyödyllistä tietoa
Huolto
Easy Service Plan
Kirjautuminen
Onsite-takuu