Jaa palvelut ja nosta tuottavuus uusiin lukuihin

Jaa tietoja vaivattomasti ja nosta tuottavuus uusiin lukuihin. Joissakin malleissa on edistynyt SEND-toiminto, jolla paperiasiakirjat voidaan skannata nopeasti ja helposti suoraan jaettavaksi sähköpostin, verkkotiedostopalvelimen, FTP-palvelimen tai USB-muistitikun avulla. Asiakirjat voidaan skannata Canonin laadukkaana pakattuna PDF-tiedostona, jolloin jakaminen on nopeaa ja tehokasta.

Kiinteä Ethernet-liitäntä takaa suoran liitännän nykyiseen verkkoosi. Jokainen työryhmäsi jäsen voi tulostaa ammattitasoisia lasertulosteita suoraan verkkoon liitetyltä tietokoneeltaan. Monet mallit mahdollistavat myös verkkoskannauksen sekä PC-faksauksen, jonka avulla fakseja voidaan lähettää suoraan tietokoneelta.
 
Jokaisessa verkkoliitännällä varustetussa monitoimilaitteessa on etäkäyttöliittymä. Sen ansiosta tulostimen käyttö ja hallinta on helppoa suoraan kaikilta verkkoon liitetyiltä tietokoneilta. Käyttäjät voivat tarkistaa laitteen tilan ja seurata tulostustöitä tavallisella Internet-selaimella. Samalla verkonvalvojat voivat tehdä laitteen määritykset ja valvoa ja hallita laitetta etäältä. Täydellinen hallintatyökalu takaa mahdollisimman pienet hallintakulut.


spacer
					image
Innovaatiot
Ensimmäinen tuloste nopeasti
Hetivalmis kiinnitys
Loistavat värit