Energiaa säästävä käyttö

Kaksi tärkeää tekniikkaa – hetivalmis kiinnitysmenetelmä ja automaattinen kaksipuolinen tulostus – pienentävät käyttökulujasi merkittävästi laitteen käytön aikana.

Hetivalmis kiinnitysmenetelmä poistaa laitteen lämpenemisajan tarpeen ja pienentää virrankulutusta jopa 75 prosenttia verrattuna tavanomaisiin kiinnitysmenetelmiin.  Mitä vähemmän sähköä käytetään, sitä pienemmät ovat kustannukset ja sitä alhaisemmat ovat myös hiilidioksidipäästöt. Ja sitä enemmän sinäkin säästät luonnonvaroja.

Tämän tekniikan ansiosta kaikki Canonin lasertuotteet ovat Energy Star -hyväksyttyjä. Osa Energy Star -hyväksyntää on tyypillinen sähkökulutusarvo (TEC). TEC-arvo kuvaa sähkömäärää, jonka lasertulostin yleensä kuluttaa viikon aikana. Mitä pienempi on TEC-arvo, sitä suurempi on energian ja kustannusten säästö. Canonin laserlaitteilla on alhaisemmat TEC-arvot kuin monilla muilla samaan luokkaan kuuluvilla laitteilla.

Monissa Canon-malleissa on myös automaattinen kaksipuolinen tulostus tai jopa automaattinen kaksipuolinen tulostus ja kopiointi. Se pienentää paperikustannuksia ja tuottaa ammattitasoisia asiakirjoja vähentäen samalla käytettävän paperin määrää. Säästämällä paperia säästät myös ympäristöä. Kaksipuolinen tulostus säästää myös paperienergiaa*.

* lähde:www.eu-energystar.org/en/en_032c.shtml

spacer
					image
Innovaatiot
Ensimmäinen tuloste nopeasti
Hetivalmis kiinnitys
Loistavat värit
Ympäristö
Säästä aikaa ja kustannuksia
Kasettien kierrätys
Säästä aikaa ja kustannuksia
Pienempi pakkauskoko
Käyttö
Tuottavuus
Kaksipuolinen tulostus ja kopiointi
Verkkoratkaisut
Canon-kasettiteknologia
Värikasetti
Etsi oikea värikasetti
Hyödyllistä tietoa
Huolto
Easy Service Plan
Kirjautuminen
Onsite-takuu