Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Kestävä verkkolaserfaksi, jossa on monipuoliset faksaus-, kopiointi- ja tulostustoiminnot ja joka kestää raskastakin kuormitusta. Lisävarusteena saatava SEND-lähetystoiminto parantaa tuottavuutta ja yhteensopivuutta.

Edut

  • Super G3 -faksi
  • 512 arkin* vakiomuisti
  • Kiinteä verkkoliitäntä & PCL 5e/6-tuki
  • 1 100 arkin paperikapasiteetti enint. sisältää lisävarustekasetin
  • Turvallisuus: tunnushallinta
  • 22 kopiota/tulostetta minuutissa (A4)
  • 50 arkin kaksipuolisten syöttölaite (45 A4-kuvaa minuutissa)
  • Lisävarusteena SEND-toiminto**

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Nopea ja tehokas faksaus


Tämä kestävä faksi tarjoaa parhaan mahdollisen tehokkuuden suurten yritysten vaativaan faksaukseen. Super G3 -faksimodeemi lähettää asiakirjoja 3 arkin sekuntinopeudella, joten puhelinkustannukset ovat vähäiset. Voit vastaanottaa useita fakseja varaamatta linjaa, mikä säästää aikaa.

Tulostus ja kopiointi


Ammattimainen lasertulostus ja -kopiointi 22 kopiota/tulostetta minuutissa (A4). Ensimmäinen tuloste syntyy nopeasti, alle 15 sekunnissa, ja laite siirtyy lepotilasta tulostusvalmiuteen ilman lämpenemisaikaa.

Automaattinen kaksipuolisten tulostus ja asiakirjojen syöttö


Automaattinen kaksipuolisten faksaus, kopiointi ja tulostus lisää tuottavuutta ja vähentää paperikustannuksia. 50 arkin automaattinen dokumenttien syöttölaite kaksipuolisten kääntöyksiköllä skannaa 45 kuvaa minuutissa (A4). Laite pystyy skannaamaan myös A3-asiakirjoja (vain yksipuoliset).

Kiinteä verkkoliitäntä


Kiinteän verkkoliitännän avulla voit tulostaa verkossa ja käyttää PC-faksausta kaikkien verkossa olevien käyttäjien kesken. Etäkäyttöliittymällä voit seurata koneen tilaa helposti. PCL5e/6-tuki mahdollistaa yhteensopivuuden nykyisten PCL-tulostusympäristöjen kanssa.

Lisävarusteena SEND-lähetysominaisuus


Lisävarusteena saatavan SEND-ominaisuuden ansiosta FAX-L3000IP toimii keskuksena, jonka kautta voidaan jakaa digitaalisesti toimiston asiakirjoja, mikä lisää työtehoa ja tuottavuutta. Käyttäjät voivat skannata väriasiakirjoja suoraan sähköpostiin, verkkopalvelimelle (SMB ja FTP) tai Internet-faksiin. Faksin eteenpäinlähetys mahdollistaa faksien lähettämisen edelleen toisiin osoitteisiin automaattisesti tai tietyillä ehdoilla.

Suuri paperikapasitteetti


Laitteen paperikapasiteetti vakiona on 500 arkin kasetti ja 100 arkin ohisyöttötaso. Lisävarusteena hankittavan, 500 arkin kasetin avulla määrä nousee 1 100 arkkiin, mikä vastaa vaativiinkiin käyttövaatimuksiin.

Pienemmät kulut ja parempi tietoturva


Osasto- ja käyttäjätunnusten hallintaa käytettäessä konetta saavat käyttää vain valtuutetut työntekijät, jolloin pystyt pitämään kustannukset tarkasti hallinnassa. Kullekin laitokselle ja käyttäjälle voi määrätä eri tunnuksen tai salasanan, mikä takaa täyden turvallisuuden.

Riskitön faksaus


Jos paperi tai väriaine loppuu yllättäen, 512 arkin* vakiomuisti (enintään 1 500) tallentaa kaikki tulevat asiakirjat ja tulostaa ne myöhemmin. Jos sähkö katkeaa, muistin varmuuskopiointi tallentaa faksit ja muut tiedot jopa kolmen tunnin ajalta.

Pikavalinta


Numeron valinta on nopeaa ja helppoa. Laitteessa on 80 pikavalintanäppäintä ja 200 lyhytvalintanäppäintä (enintään 500), joihin voit tallentaa usein käyttämäsi numerot.


* Perustuu ITU-T:n testiarkkiin nro 1
** lisävarusteena SEND-sarja

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon i-SENSYS FAX-L3000IP ominaisuuksista ja toiminnoista.

PCL Printing

PCL-tulostus

Copy

Kopiointi

Super G3 FAX

Super G3 -faksi

USB connection

USB-liitäntä

Use and share over network

Käytä ja jaa verkon kautta

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 paperikasetti lisävarusteena

Duplex Automatic Document Feeder

Kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Aidot Canonin lasertulostimien värikasetit ovat oikea valinta

Lue lisää