Canon DP-V3010

DP-V3010

Ammattitason 4K-tuotantoihin tarkoitettu 30 tuuman referenssinäyttö, jonka kuvanlaatu ja käytettävyys ovat erinomaiset. Huippuluokan työkalu valon- ja värinmäärittelyyn, editointiin tai kuvauspaikalle.

Edut

  • Ammattikäyttöön tarkoitettu 4K-referenssinäyttö digitaalisia elokuva- ja videotuotantoja varten
  • Tarkka värintoisto Canon-prosessorin ja laajan värintoistoalueiden tuen (muun muassa DCI-P3) ansiosta
  • Aito 4K-resoluutio jopa 60P-kuvataajuudella IPS-nestekidepaneelin (4 096 x 2 560) ansiosta
  • Tukee kontrastisuhdetta 2 000:1
  • Laadukas 2K- ja Full HD -toisto skaalaustilojen avulla
  • Laaja 178 asteen katselukulma
  • Erillinen kuvatila Canon Log gamma -videokuvaa varten
  • Yhtenäinen laatu kuvauspaikalta jälkikäsittelyyn 1D/3D-väritaulukoiden ja ASC CDL -metatietomuodon tuella
  • Helppo käyttää selkeiden valitsimien ansiosta
  • Luja rakenne pitää näyttöpaneelin vakaana, ja näyttö on helppo asentaa pöydälle tai seinälle

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon DP-V3010

30 tuuman 4K-referenssinäyttö


Tämän ammattikäyttöön tarkoitetun näytön lähtösignaali vastaa DCI-yhteensopivien digitaalisten elokuvaprojektorien lähtösignaalia, joten näyttö tarjoaa edullisen ja tilaa säästävän vaihtoehdon projektorille. Näyttö on lujatekoinen ja kestävä, ja sen voi helposti asentaa pöydälle tai seinälle.

Todenmukainen värintoisto


IPS-nestekidepaneeli, erittäin kirkkaasti valaiseva RGB LED -taustavalaistus ja Canon-prosessori takaavat toistettavan ja tarkan tuloksen sekä yhdenmukaisen ja vakaan värintoiston. Havaittavissa oleva vaihtelu näyttöjen välillä on olematonta. Näyttö tukee muun muassa DCI-P3-, ITU-R BT.709-, EBU-, SMPTE-C- ja Adobe RGB¹ -lähetysstandardien värintoistoalueita. Taustavalojärjestelmän anturit havaitsevat ja korjaavat ajan myötä ilmaantuvia värien ja kirkkauden muutoksia, joten värit toistuvat erittäin tarkasti koko näytön käyttöiän ajan.

Tarkka nestekidepaneeli


IPS-nestekidepaneelin resoluutio on 4 096 x 2 560, joten näytöllä voi toistaa aitoja DCI-4K-videoita (4 096 x 2 160) ilman skaalausta. Näyttö tukee useita eri tulosignaaleja kuvataajuuksilla 23,98P-60P.

Kontrastisuhde 2 000:1


Suurikontrastisen IPS-nestekidepaneelin ja Canonin kuvankäsittelytekniikan ansiosta näytön kontrastisuhde on SMPTE:n² suosittelema 2000:1. Tarkka harmaasävyjen toisto takaa, että myös tummasävyiset kuvat, varjoalueiden yksityiskohdat ja yöllä kuvatut otokset toistuvat tarkasti.

2K ja Full HD


Jos näyttöä käytetään 2K- tai Full HD -tuotannoissa, valittavissa on kolme skaalaustapaa. Yksi näistä on Canonin Shape Trace -tila, joka vähentää vinojen viivojen rosoisuutta.

Laaja 178 asteen katselukulma


IPS-nestekidepaneelin ansiosta DP-V3010-näytön värien ja kontrastin vaihtelu on erittäin vähäistä ja näytön katselukulma on laaja. Näin useat henkilöt voivat tarkastella kuvanlaatua yhtä aikaa.

Canon Log -tuki


Canon Log -kuvatilan avulla Cinema EOS -kameroilla kuvatut Canon Log gamma -kuvat voi helposti muuntaa kuvantarkkailua varten.

Kuvauspaikalta jälkikäsittelyyn


DP-V3010 auttaa säilyttämään värien yhdenmukaisuuden koko työnkulun ajan. Näyttö tukee ASC CDL -metatietomuotoa³, joten määritetyt väriensäätöparametrit voi tuoda ja viedä USB-muistin avulla. Useiden eri hakutaulukoiden tuki mahdollistaa tarkan värien täsmäyksen jo kuvauspaikalla tai käsittelyohjelmassa.

Helppokäyttöinen


Selkeän graafisen käyttöliittymän ja kauko-ohjausyksikön helppokäyttöisten painikkeiden ja valitsimien ansiosta DP-V3010-näytön käyttö on vaivatonta. Käyttämällä muun valmistajan ulkoista anturia näytön voi kalibroida ilman tietokonetta.

1 Ei sisällä kaikkia RGB-väripisteitä
2 SMPTE RP 431-2:2011
3 American Society of Cinematographers Color Decision List

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon DP-V3010 ominaisuuksista ja toiminnoista.

DP-V3010 Arvostelut