Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Pienikokoinen ja edullinen EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS tarjoaa tehokasta telekuvausta. Zoomin neljän askeleen kuvanvakain tunnistaa panoroinnin automaattisesti ja mahdollistaa pidemmän valotusajan käyttämisen käsivaralta kuvattaessa.

Edut

  • Edullinen telezoom
  • Vastaa 88-400 mm:n polttoväliä
  • 4 askelen kuvanvakain, joka tunnistaa panoroinnin automaattisesti
  • UD-elementti
  • Super Spectra -pinnoite
  • Pyöreä himmenninaukko

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS

Edullinen ja tehokas telezoom


EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS-telezoomilla otat laadukkaita kuvia tehokkaasti. Objektiivin polttoväli vastaa 35 mm:n kinofilmikamerassa polttoväliä 88-400 mm. Se soveltuu valokuvaajille, jotka tarvitsevat edullisen, monipuolisen objektiivin yleisluonteiseen telekuvaukseen.

Kuvanvakain, joka tunnistaa panoroinnin automaattisesti


EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS-objektiivissa on käytetty Canonin uusinta neljän askeleen kuvanvakaintekniikkaa, joka ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia. Sen ansiosta kameralla voidaan kuvata jopa 4 kertaa pidemmillä valotusajoilla ilman, että kuvan epätarkkuus lisääntyy. Automaattinen panoroinnin havaitsemistoiminto kytkee kuvanvakaimen pois käytöstä joko vaaka- tai pystysuunnassa, jos kamera seuraa liikkuvaa kohdetta.

UD-linssielementit


EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS-objektiivissa on Canonin UD (Ultra-low Dispersion) -linssielementti, joka vähentää sekundäärisiä kromaattisia poikkeamia - tuloksena selkeät, terävät ja kirkkaat kuvat, joissa värit pysyvät selkeinä koko zoomausalueella.

Super Spectra -pinnoite


Canonin Super Spectra -pinnoite vähentää tehokkaasti digitaalikameran kennoista tai sisäisistä linssielementeistä heijastuvaa valoa ja vähentää siten haamukuvia ja heijastumia. Pinnoite myös varmistaa tasaisen väritasapainon ja kontrastiltaan erinomaiset, terävät kuvat.

Pyöreä himmenninaukko


Kun kuvattaessa käytetään suurta himmenninaukkoa, pyöreä himmennin luo miellyttävän taustan pehmennyksen - sopii erityisesti kuvan pääkohteen painottamiseen ja muiden tekijöiden haihduttamiseen taustalle.

Lyijytön lasi


EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS-objektiivissa on käytetty vain lyijytöntä lasia, joka ei rasita ympäristöä.

Lisävarusteet


EF-S 55-250 mm f/4-5,6 IS:n mukana toimitetaan objektiivin suojus ja pölysuojus. Erikseen hankittavina lisävarusteina on saatavana vastavalosuoja (ET-60) ja kantolaukku (LP1019).

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS ominaisuuksista ja toiminnoista.