Ohjelmisto
Digitaalisten EOS-järjestelmäkameroiden mukana toimitetaan tehokkaat ja helppokäyttöiset ohjelmistotyökalut.

Digital Photo Professional
Nopea ja helppokäyttöinen RAW-kuvien käsittelyohjelmisto suurtenkin kuvamäärien käsittelyyn. Voit säätää valkotasapainon, dynaamisen alueen tai kuvatyylin asetuksia muuttamatta alkuperäisiä RAW-tietoja. Ohjelmistoon kuuluu muun muassa leimatyökalu vaaleiden tai tummien pisteiden poistamiseen kuvista, rajaustyökalu, CMYK-tulostinsimulointi ja eräkäsittely. Samalla kertaa voidaan avata jopa 36 muokkausnäyttöä.

Lataa tiedostoja ja katso lisätietoja Digital Photo Professional -sivustosta.

ZoomBrowser EX (Windows) ja ImageBrowser (Mac)
Näytä, järjestä ja muokkaa kuvia nopeasti ja helposti. Voit rajata ja muuntaa JPEG- ja RAW-kuvia tai säätää asetuksia, kuten kontrastia ja terävyyttä. Voit myös luoda ja tulostaa omia valokuva-albumeita. PhotoStitch-ohjelmalla voit liittää useita kuvia yhteen panoraamoiksi.

Uusin versio yhteensopiva Windows-käyttöjärjestelmien 2000, XP ja Vista sekä Mac-käyttöjärjestelmien OS X v10.2–10.4 kanssa.


EOS Utility
Helpottaa kuvien siirtämistä digitaalisesta EOS-järjestelmäkamerasta tietokoneeseen. Saumattomasti Digital Photo Professional- ja ZoomBrowser-/ImageBrowser-ohjelmistojen kanssa toimiva apuohjelma tekee työskentelystä nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi EOS Utility -apuohjelma mahdollistaa kameran etäkäytön tietokoneelta mukana toimitettavaa liitäntäkaapelia käyttämällä.

Yhteensopiva Windows 2000 (SP4)-, XP (SP2)-, Vista- ja Mac OS X v10.2–10.4 -käyttöjärjestelmien kanssa sekä Intel-pohjaisten Apple-tietokoneiden kanssa, joissa on Mac OS X v10.4.7.

spacer
					image
Keskeiset tekniikat
CMOS-kenno
DIGIC-kuvasignaalinkäsittely
Itsepuhdistuva kenno
EOS:n etuja
Kuvatyyli
ISO-herkkyysalue
Väriavaruus
Valkotasapaino
RAW/JPEG-tallennus
E-TTL II -salamajärjestelmä
Automaattitarkennusjärjestelmä
Nestekidenäytöt
Suoran kuvan katselu
Suoratulostus
Ohjelmisto
Akun kesto
Hyödyllistä tietoa
Jäljitelmäakut
Tuotesivuille
Digitaaliset järjestelmäkamerat