Canonille neljä EISA-palkintoa 2012−2013

Neljä Canon-tuotetta palkittiin 2012-2013 arvostetuilla EISA-palkinnoilla. EOS 5D Mark III palkittiin Euroopan parhaana aktiivikuvaajan kamerana, PowerShot G1 X parhaana kompaktikamerana, LEGRIA HF M52 parhaana videokamerana ja PIXMA PRO-1 parhaana valokuvatulostimena.

Vuoden aktiivikuvaajan kamera Euroopassa 2012−2013: Canon EOS 5D Mark III
EISA-tuomaristo arvioi EOS 5D Mark III –kameraa muun muassa näin: ”Canon EOS 5D Mark III on monipuolinen stillkamera ja helppokäyttöinen ammattitason videokamera. 22 miljoonan kuvapisteen CMOS-kenno takaa laadukkaat kuvat niin normaalissa kuin heikossakin valaistuksessa, ja kamerassa on edistyksellinen 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä.”

Vuoden kompaktikamera Euroopassa 2012−2013: Canon PowerShot G1 X
EISA-tuomaristo arvioi PowerShot G1 X –kameraa muun muassa näin: ”Canon PowerShot G1 X -kamera vetää vertoja monelle digitaaliselle järjestelmäkameralle, mikä on erinomainen saavutus kompaktikameralta. PowerShot-kameran kennon koko on APS-C:n ja Micro Four Thirds -muodon välissä, minkä ansiosta kohina on vähäistä jopa ISO 12800 -herkkyydellä.”

Vuoden videokamera Euroopassa 2012−2013: Canon LEGRIA HF M52
EISA-tuomaristo arvioi LEGRIA HF M52 -videokameraa muun muassa näin: ”Pienikokoisella HF M52 -videokameralla voidaan tallentaa erittäin laadukasta videokuvaa. Tarkennus toimii erittäin nopeasti ja kuvanvakaintekniikka on tehokasta. 32 Gt:n sisäinen Flash-muisti mahdollistaa jopa kolmen tunnin kuvauksen parhaimmalla kuvanlaadulla.”

Vuoden valokuvatulostin Euroopassa 2012−2013: Canon PIXMA PRO-1
EISA-tuomaristo arvioi PIXMA PRO-1 -kuvatulostinta muun muassa näin: ”PIXMA PRO-1 -kuvatulostimella saadaan laadukkaat ja kestävät tulosteet 12 riittoisan pigmenttivärikasetin ansiosta. Tulostin on suunniteltu niin vaativille harrastajille kuin valokuvauksen ammattilaisillekin. Värit toistuvat laadukkaina ja tasaisina ja viisi mustavalkomustetta tuottavat erittäin yksityiskohtaiset mustavalkotulosteet.”

 

spacer
					image