Canon EOS 550D

Tekniikan Maailman (14/2010) vertailussa välineet parempiin kuviin: Canon EOS 550D vertailun kärkeen!

Canon EOS 550D - Tekniikan maailman vertailun kärkeen Tekniikan Maailman vertailussa oli mukana kolme erilaista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkameroiden vahvuuksia ovat nopeus, terävyysalueen hallinta sekä teknisen laadun kohentuminen etenkin vähässä valossa ja liikkuvaa kohdetta kuvattaessa. Lue lisää oheisesta koosteesta.

"Optisella etsimellä kuvattaessa Canon onkin tässä vertailussa omaa luokkaansa. Koska valonmittauskin toimii erittäin luotettavasti, monimutkaiseksi mielletyllä järkkärillä saa onnistuneita otoksia jopa helpommin ja varmemmin kuin pokkari tai zoom-kameralla"

Canon EOS 550D arvioitiin seuraavasti, sulkeissa painoarvo: Käsiteltävyys (25 %) - 9, varustelu (15%) – 9, vakio-objektiivi (15 %) – 8, kuvanlaatu (15 %) – 9, hämäräkuvaus (15 %) – 9, videokuvaus (15 %) – 8, yleisarvosana 8,7.

Canon EOS 550D - testin kärkisija ja neljä tähteä!
 

"Kiinteä näyttö on tarkka ja muutenkin laadukas. Sen 3:2-sivusuhde vastaa kameran tallentamia kuvia. Vaikka näppäinjärjestelyt ovat vanhoille Canon-kuvaajille tuttuja, niitä on kehitetty koko ajan selkeämmiksi."

"Optisen etsimen mahdollistama nopea vaihetarkennus sekä luotettava valon- ja valkotasapainon mittaus lisäävät onnistumisvarmuutta ja innostavat kuvaamaan vaativiakin kohteita"

 Hyvää:
- Kuvanlaatu
- Käsiteltävyys
- Tarkka näyttö

Huonoa:
- Aloittelijalle hieman outo
- Videokuvan tarkennus

Tuotesivulle >>

spacer
					image