Canon EOS 55D

Digikuva-lehti (9/2010) testasi HD-videota kuvaavat järjestelmäkamerat: Canon EOS 550D testivoittoon!

Canon EOS 550D - testivoittaja Digikuva-lehti testasi kesän numerossa edustavan joukon järjestelmäkameroita joissa nykyisin HD-video on jo lähes vakiovaruste. Testin ainoana kamerana Full HD-videota kuvaava Canon EOS 550D veti pisteet kotiin ja oli testivoittaja. Lue lisää oheisesta koosteesta.

Canon EOS 550D: Testivoittaja, varma voittaja


"Canon EOS 550D on testin ainoa kamera, jokaa kuvaa Full HD -videota. Kuvan- ja äänenlaatu on erinomainen, mutta isot MOV-tiedostot voivat aiheuttaa joissakin toistimissa nykimistä."

"Valokuvien laatu on hinta huomioon ottaen erittäin hyvä. Valotusmittari toimii tarkemmin kuin edeltävissä malleissa. Yksityiskohtien tarkkuus on samalla tasolla kuin kaksi kertaa kalliimmassa EOS 7D:ssä."

Canon EOS 550D arvioitiin seuraavasti:

Arvosana: 92 %

Kuvanlaatu: 95 %
Valotus osuu hyvin kohdalleen, pikselitarkkuus on testin suurin. Hienorakeinen jälki suurillakin herkkyyksillä. Laadukas, testin ainoa Full HD-video.

Toiminnot: 88 %
Canonin halvimpia malleja. Mukana olennaiset toiminnot. Vastavalosuoja ostettava erikseen, salama ja akku eivät vakuuta. Mikrofoniliitäntä.

Käyttömukavuus: 87 %
Valikko, näyttö ja suorakatselu erinomaiset.  Painikkeita on hankala käyttää etsimeen katsottaessa.

Hinta: 90 %
Hintaan nähden erinomainen suorituskyky. Kuvanlaatu yhtä hyvä kuin kaksi kertaa kalliimmissa kameroissa. Testin paras, vaikka ei kallein.

Yhteenveto: Canon vetää pisteet kotiin, koska sen kuvanlaatu sekä valo- että videokuvauksessa on tämänhintaiselle kameralle erinomainen. Jos hakee teknisesti tasaisen hyvää järjestelmäkameraa, EOS 550D on varteenotettava vaihtoehto.


Tuotesivulle >>

 

 

spacer
					image