Digikuva -lehden 12/2005 testivoittaja : EOS 350D

EOS 350D Digikuva-lehti testasi digitaalisia järjestelmäkameroita numerossaan 12/2005. Kun kuvanlaatu ratkaisee, yksikään kilpailijoista ei yllä EOS 350D:n tasolle.

Digikuva 12/2005: EOS 350D - Suurin tarkkuus

"EOS 350D on testin ainoa kahdeksan miljoonan pikselin kamera. Yksityiskohtien toiston ero kilpailijoihin verrattuna on selvä, minkä voi havaita kuukauden cd-levyllä olevista testikuvista. Käytettävissä olevat herkkyydet ulottuvat arvosta ISO 100 arvoon ISO 1600. Kameran automaattinen tarkennus toimii nopeasti ja tarkasti. PictBridge -suoratulostusta varten on oma painikkeensa, minkä ansiosta kuvien tulostaminen suoraan kamerasta ilman tietokonetta on helppoa.

Paras kuvanlaatu 

Vain puolen vuoden ikäinen Canon EOS350D on testijoukon ikäpresidentti. Jos ikä jossain näkyy, niin esimerkiksi siinä, että 1,8 tuuman näyttö on tässä joukossa pienin ja tummin. Myöskään kameran ergonomia ei ole aivan samalla tasolla kun muissa testilaitteissa. Säätöihin käytettävä näyttö sijaitsee hieman hankalasti kameran takana ja on kooltaan pienempi kuin testin muiden kameroiden vastaava näyttö. Navigointipainikkeiden avulla pääsee helposti valikoissa tärkeimpiin toimintoihin. Kameran viimeistely ja materiaalit voisivat olla paremmatkin.

+ Paras kuvanlaatu
+ Suurin tarkkuus
+ Valikot suomeksi

- Pienin näyttö
- Huonoin näyttö
- Heikoin ergonomia"

"Yhteenveto: Kun kuvanlaatu ratkaisee, yksikään kilpailijoista ei yllä EOS350D:n tasolle. Kamera kuuluu markkinoiden kattavimpaan järjestelmäperheeseen. Näyttö ja muotoilu painavat arvosanaa alaspäin.

Arvosana: 9,3"

Digikuva 12/2005

spacer
					image
Tuotesivulle
EOS 350D
Ajankohtaista
Hanki EOS 350D, EOS 20D tai EOS5D: saat hyvitystä lisävarusteista