Kuvan tuotto – EOS-1D X Mark II

Salamannopea kuvien hallinta

Käytä aikasi kuvaamiseen. Älä epäolennaiseen.

eos-1d-x

GPS-toiminto

EOS-1D X Mark II -kamerassa on sisäänrakennettu satelliittiyhteys GPS (USA)-, GLONASS (Venäjä)- ja Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japani) -satelliittiverkkoihin. Tämä parantaa GPS-paikannuksen tarkkuutta ja nopeuttaa signaalin löytämistä1. Kamera lisää sillä kuvattujen kuvien metatietoihin geotunnistetiedot (pituusaste, leveysaste, korkeus ja UTC-aika), joiden avulla valokuvaajat ja kuvatoimistot pystyvät tunnistamaan automaattisesti, missä ja milloin kuvat on otettu.

GPS-järjestelmä määrittää myös kameran ajan automaattisesti satelliittien lähettämien tietojen perusteella, ja merkintätoiminnon avulla kameran käyttäjä voi tarkastella kameran kanssa kulkemaansa reittiä ja siirtää tiedot karttajärjestelmään. GPS-tiedot voidaan myös tallentaa videoihin kuvauksen aluksi.

1 Canon GP-E1 ja GP-E2, muiden valmistajien Bluetooth-käyttöiset GPS-laitteet eivät ole yhteensopivia.

eos-1d-x

Rajaa ja lähetä

Toiston aikainen rajaus- ja koonmuuttamistoiminto lisää EOS-1D X Mark II -kameran käyttömahdollisuuksia. Näistä paljon toivotuista toiminnoista on hyötyä esimerkiksi silloin, kun sommittelua halutaan käsitellä kuvaamisen jälkeen tai kuvan kokoa halutaan muuttaa nopeasti, jotta sen voi jakaa vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Kuvaa voi rajata mielensä mukaan, ja julkaisukelpoisen kuvan voi lähettää saman tien toimittajille tai kuvatoimistoille.

eos-1d-x

WFT-E8 ja IEEE 802.11AC -standardi

Laajenna EOS-1D X Mark II -kameran liitäntävaihtoehtoja langattomalla WFT-E8-lähettimellä. Nopea tiedonsiirto langattomassa lähiverkossa sekä entistä paremmat FTPS-siirto- ja etäkuvausmahdollisuudet tekevät WFT-E8:sta välttämättömän EOS-1D X Mark II -kameran lisävarusteen.

Nopea tiedonsiirto onnistuu jopa 150 metrin päästä, sillä IEEE 802.11ac -standardi (5 GHz:n kaista) tukee noin 2,5 kertaa nopeampaa tiedonsiirtoa kuin IEEE 802.11n. Voit säätää kameran asetuksia, kuten tarkennusta, valotusaikaa, kuvausta näytöllä ja toistoa, kuvatessasi etäyhteydellä WFT-palvelintoiminnon tai Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

EOS-1D X Mark II -kameraan tallennettavien verkkoyhteysasetusten määrää on lisätty (EOS-1D X -kameran) viidestä asetuksesta kahteenkymmeneen. Muistikortille tallennettavien asetusten määrä on edelleen 10.

Lue lisää

eos-1d-x
eos-1d-x

Nopeat yhteydet

SuperSpeed USB 3.0 -liitännän kautta kameralla kuvatut kuvat ja videot voi siirtää nopeasti tietokoneeseen. EOS-1D X Mark II -kameralla voi EOS-1D X -kameran tapaan siirtää kuvia verkon kautta käyttämällä Ethernet-liitäntää tai lisävarusteena saatavaa langatonta WFT-E8- tai WFT-E6-lähetintä.

Canon Camera Connect -sovellus

Canon Camera Connect -sovelluksen avulla voit yhdistää EOS-1D X Mark II -kameran WFT-E8- tai WFT-E6-lähettimen kautta älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen (iOS tai Android). Voit käyttää etäkuvausta sekä tarkastella, luokitella, siirtää ja jakaa kuvia, vaikka kamera olisi sijoitettu hankalasti tavoitettavaan paikkaan, kuten jalkapallomaalin taakse. Näin kuvat ovat heti kuvatoimistojen saatavilla tai jaettavissa sosiaaliseen mediaan. Camera Connect -sovelluksen avulla voit myös kuvata MP4-tiedostoja EOS-1D X Mark II -kameralla ja siirtää niitä.

Connect-App