Canonille kolme EISA-palkintoa 2013−2014

Kolme Canon-tuotetta palkittiin 2013-2014 arvostetuilla EISA-palkinnoilla. Canon EOS 100D on Euroopan paras järjestelmäkamera, Canon EF 200–400 mm f/4L IS USM Extender 1,4x Euroopan paras ammattilaisobjektiivi ja Canon EOS 6D Euroopan paras aktiivisen kuvaajan järjestelmäkamera. Palkinnot ovat osoitus Canon-tuotteiden erinomaisesta laadusta digitaalisten järjestelmäkameroiden ja objektiivien tuoteryhmissä.

Vuoden aktiivikuvaajan kamera Euroopassa 2013−2014: Canon EOS 6D
EISA-tuomaristo arvioi EOS 6D -kameraa muun muassa näin: ”Canon EOS 6D sisältää runsaasti samoja toimintoja ja ominaisuuksia kuin täysikokoisella kennolla varustetut Canonin ammattilaiskamerat, mutta paljon edullisemmalla hinnalla. Jotkut ominaisuudet ovat jopa parempia kuin EOS 5D Mk III –mallissa, esimerkiksi automaattitarkennus on heikossa valaistuksessa nopeampi ja tehokkaampi. EOS 6D -kameran täysikokoinen kenno tuottaa lähes kohinattoman kuvan sekä laajan valotusvaran ja dynaamisen alueen. EOS 6D on Canonin pienin täysikokoisella kennolla varustettu kamera, ja siinä on myös Wi-Fi-yhteys ja GPS-toiminto. Kamera on erinomainen valinta edistyneille harrastajille.”

Vuoden järjestelmäkamera Euroopassa 2013−2014: Canon EOS 100D
EISA-tuomaristo arvioi EOS 100D -kameraa muun muassa näin: ”Canon EOS 100D on maailman pienin ja kevyin APS-C-kokoisella kennolla varustettu digitaalinen järjestelmäkamera, jonka suorituskyky on huippuluokkaa. Kamerassa on automaattisia kuvausohjelmia ja kosketusnäyttö, joten myös aloittelevien kuvaajien on helppo käyttää sitä. Lisäksi 18 megapikselin kenno tuottaa erinomaisen kuvanlaadun."

Vuoden ammattilaisobjektiivi Euroopassa 2013−2014: Canon EF 200–400 mm f/4L IS USM Extender 1,4x
EISA-tuomaristo arvioi Canon EF 200–400 mm f/4L IS USM Extender 1,4x -objektiivia muun muassa näin: ”Tämä kuvanvakaimella varustettu supertelezoom avaa täyden kennokoon kameroissa käytettynä uuden ammattilaisobjektiivien aikakauden. Objektiivissa on sisäänrakennettu polttovälin muuntaja, joka voidaan kytkeä käyttöön hetkessä myös vaativissa olosuhteissa ilman, että kameran peili ja kenno altistuvat sääoloille. Objektiivin huippuoptiikka tuottaa tinkimätöntä kuvanlaatua esimerkiksi urheilu- ja luontokuvauksessa.”

spacer
					image