Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Tämän Canonin laadukkaan suuntaavan stereomikrofonin avulla voit tallentaa huipputasoista, selkeää ääntä. Pienessä ja kevyessä haulikkomallisessa mikrofonissa on moniin erilaisiin kuvaustilanteisiin soveltuva suunnattava äänen vastaanotto.

Edut

  • Ulkoinen suuntaava stereomikrofoni EOS-kameroihin*
  • Laaja taajuusalue ja suuri herkkyys takaavat täyteläisen ja yksityiskohtaisen äänen
  • Kolme suuntaustilaa erilaisille kuvauskohteille
  • Tärähtelyä vaimentava pidike ja tuulisuoja ehkäisevät taustaäänten tallentumista
  • Pieni ja kevyt, kulkee helposti mukana

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Ulkoinen haulikkomikrofoni


Haulikkomallisella suuntaavalla stereomikrofoni DM-E1:lla voit tallentaa videoihin laadukasta ääntä. Sen voi kiinnittää helposti useiden eri yhteensopivien EOS-kameroiden salamakenkään ja liittää kameroiden 3,5 mm:n mikrofoniliitäntään*.

Täyteläinen ja todentuntuinen ääni


50 Hz:stä 16 kHz:iin ulottuvan vastaanottoalueen ansiosta saat äänitettyä täyteläistä ja todentuntuista ääntä, kuten vaikkapa musiikkiesityksen eri äänialat aina viulujen ja huilujen ylätaajuuksista tuplabassojen ja bassokitaroiden alataajuuksiin. –42 dB:n herkkyys takaa, että saat talteen hiljaisimmatkin äänet.

Monipuoliset suuntausominaisuudet


Kolmen eri suuntaustilan avulla voit luoda kuvaamiisi videoihin vaikuttavan äänimaailman. Voit vaihtaa helposti 90 ja 120 asteen vastaanoton välillä ja tallentaa laadukasta stereoääntä erikokoisissa tiloissa tai käyttää haulikkotilaa (monoääni) ja äänittää suoraan kameraan puhuvien henkilöiden puhetta ilman häiritseviä taustaääniä.

Laadukasta ääntä


Kameran ja objektiivin käytöstä aiheutuvaa tärähtelyä vaimentavan pidikkeen ansiosta mikrofoni tallentaa selkeää ja laadukasta ääntä ilman taustaääniä. Mikrofonin mukana toimitettava tuulisuoja puolestaan vaimentaa huomattavasti tuulen aiheuttamaa ääntä ulkona, ja 66 dB:n signaali-kohinasuhde vähentää taustahäiriöitä.

Kulkee kätevästi mukana


Pieni ja kevyt mikrofoni kulkee helposti mukana minne tahansa. Se muodostaa yhdessä kameran ja objektiivin kanssa näppärän kokonaisuuden, jolla voit kuvata käsivaralta pitkiäkin jaksoja. Mikrofoni toimii kevyellä litiumnappiparistolla.

* Ei suositella käytettäväksi EOS-1D Mark IV- ja EOS 550D -kameroiden kanssa, sillä niissä mikrofonitulon äänenvoimakkuutta ei voi säätää manuaalisesti.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 ominaisuuksista ja toiminnoista.

  • Suuntaava stereomikrofoni DM-E1
  • Mikrofoni DM-E1:n tuulisuoja
  • Käyttöopas
  • Takuukortti