HDV1080i

Nauhalle tallennus (HDV)

Valitse Canonin HD-videokamera, jolla voit tallentaa video-otoksia nauhalle suositussa HDV (High Definition Video, teräväpiirtovideo) ‑muodossa.

HDV-laadulla voidaan tallentaa erittäin laadukkaita teräväpiirtovideo-otoksia HDV- tai MiniDV-nauhoille – kuvanlaatu on niin hyvä, että myös useat ammattitasoiset videokamerat, kuten Canonin oman X-sarjan kamerat, tallentavat HDV-laadulla.

HDV käyttää HD-videoiden sisältämän suuren datamäärän pienentämiseen hienostunutta pakkaustekniikkaa. Voit tallentaa nauhalle niin paljon HD-videokuvaa kuin sille mahtuu (yleensä reilun tunnin) kuvanlaadusta tinkimättä.

HDV:ssä on myös muita hyviä puolia. Koska sitä käytetään videonauhoille tallentamiseen, se on edullista. HDV sopii erinomaisesti innokkaille editoijille – kuva ja ääni on helppo siirtää tietokoneelle yhden FireWire-kaapelin avulla. Käytännössä kaikki PC- ja Mac-koneille tarkoitetut videoiden editointiohjelmat ovat yhteensopivia HDV-standardin kanssa.

Selvennykseksi
Kun valitset teräväpiirtovideokameraa tai -televisiota, saatat huomata, että käytössä on kaksi eri standardia: HD Ready 720 ja Full HD 1080. Nimet viittaavat kuvassa olevien tietojuovien lukumäärään – Full HD ‑standardin laatu on paras.

Kaikki teräväpiirtona tallennetut video-otokset näyttävät toki hyvältä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki Canonin HD-videokamerat käyttävät Full HD ‑standardia, jolla saadaan tarkin kuva, mitä teräväpiirtotelevisiolla voidaan toistaa.

Yhteensopivat mallit:

 

 

HDV ja HDV-logo ovat Sony Corporationin ja Victor Company of Japan, Ltd:n (JVC) tavaramerkkejä.

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus