Optinen Super Range -kuvanvakain

Canonin optinen Super Range -kuvanvakain (OIS) tunnistaa värähtelyt laajalla taajuusalueella – myös teräväpiirtokuvaa tallennettaessa näkyvät matalataajuiset liikkeet.


Super Range -kuvanvakain on tarkka hybridijärjestelmä. Siinä yhdistyvät elektroniset kameran tärähtelyn tunnistusmenetelmät ja liiketunnistimet, jotka korjaavat saapuvan valon reittiä siirtämällä linssiä (linssin siirto).


Lopputulos? Kun perinteiset kuvanvakaimet korjaavat tehokkaasti keski- ja korkeataajuuksisia värähtelyjä, Canonin Super Range -hybridijärjestelmä tunnistaa myös näitä huomattavasti matalataajuisemmat värähtelyt, kuten pienet kehon liikkeet, jotka jäävät tavallisten kuvanvakaimien toiminta-alueen ulkopuolelle. Teräväpiirtotarkkuutta käytettäessä on erittäin tärkeää, että videokamera tunnistaa ja korjaa matalan taajuuden liikkeet, ja optinen Super Range -kuvanvakain kehitettiin juuri tähän tarkoitukseen.


Super Range -kuvanvakainjärjestelmä korjaa lisäksi kameran tärähtelystä johtuvat epätarkkuudet myös digitaalisista stillkuvista.

Yhteensopivat mallit:

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus