HDV1080i

Kiintolevylle tallennus (AVCHD)

Canonin kiintolevyasemalla varustetun HG10-videokameran tallennuskapasiteetti on vaikuttava. Voit tallentaa sisäiselle kiintolevylle jopa 15 tuntia teräväpiirtovideokuvaa. Tähän HG10 kykenee Advanced Video Codec for High Definition (AVCHD) ‑tallennusmuodon ansiosta.

AVCHD käyttää teräväpiirtotallenteiden suurien tiedostokokojen pienentämiseen nykyaikaista pakkaustekniikkaa, joka ei vaikuta kuvanlaatuun. Näissä videokameroissa yhdistyvät upea videokuvan laatu ja valtava tallennuskapasiteetti, joten ne ovat ihanteellinen työkalu lomakuvaajille ja seikkailijoille. Itse asiassa ne sopivat erinomaisesti kaikille, jotka eivät halua kantaa huolta tallennustilan loppumisesta pitkänkään kuvauspäivän aikana. Lisäksi otoksia voidaan katsella kelaamatta. Riittää, kun valitset toistettavan otoksen.

Selvennykseksi
Kun valitset teräväpiirtovideokameraa tai -televisiota, saatat huomata, että käytössä on kaksi eri standardia: HD Ready 720 ja Full HD 1080. Nimet viittaavat kuvassa olevien tietojuovien lukumäärään – Full HD ‑standardin laatu on paras.

Kaikki teräväpiirtona tallennetut video-otokset näyttävät toki hyvältä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki Canonin HD-videokamerat käyttävät Full HD ‑standardia, jolla saadaan tarkin kuva, mitä teräväpiirtotelevisiolla voidaan toistaa.

Yhteensopivat mallit:

 

 

AVCHD ja AVCHD-logo ovat Matsushita Electric Industrial Co., Ltd:n ja Sony Corporationin tavaramerkkejä.

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus