Full HD CMOS -kenno

Canonin CMOS-kennoja on käytetty suosituissa digitaalisissa EOS-järjestelmäkameroissa jo vuosia. Niistä on tullut ammattimaisen valokuvauksen tavaramerkki. Siksi erityisesti teräväpiirtovideotallennukseen tarkoitetun Full HD CMOS ‑kennon kehittäminen oli huomattava läpimurto.

Canonin Full HD CMOS ‑kennojen tarkkuus on vähintään 1 920 x 1 080 pikseliä, mikä vastaa uusien Full HD ‑televisiovastaanottimien kokoa. CMOS-kennotekniikan ansiosta videokamera voi lukea useita pikselialueita yhtä aikaa. Siksi teräväpiirtovideo-otoksiin tallentuvaa suurempaa tietomäärää voidaan käsitellä nopeammin ja tehokkaammin. CMOS-kennot tarvitsevat yleensä myös vähemmän virtaa kuin muut järjestelmät, joten akut kestävät kauemmin ja voit kuvata pidempään.

Canonin ainutlaatuisten CMOS-kennojen tuotantoprosessi mahdollistaa lisäpiirien integroimisen itse kuvasuorittimeen.  Kennoon rakennettu kohinanpoistopiiri ja pikseleiden vahvistaminen optimoivat signaalin ja Bayer Placement RGB ‑päävärisuodatin takaa erinomaisen värientoiston.

Canon on yksi alan harvoista yrityksistä, joka pystyy suunnittelemaan ja valmistamaan CMOS-kuvakennot täysin itsenäisesti. Full HD CMOS ‑kennojen valmistamiseen käytetyn tiedon, kokemuksen ja tekniikan ansiosta videokameroidemme kuvanlaatu on ensiluokkainen.

Yhteensopivat mallit:

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus