HDV1080i

DVD-levylle tallennus (AVCHD)

Teräväpiirtovideo-otoksien tallentamisessa 8 cm:n DVD(-R / -RW / -R DL) ‑levylle yhdistyvät teräväpiirtokuvan erinomainen laatu ja toiston helppous: kun levy on viimeistelty, sitä voidaan toistaa Blu-ray-soittimilla ja useilla tietokoneilla.

Video-otokset tallennetaan Advanced Video Codec for High Definition (AVCHD) ‑muodossa. Kyseessä on erittäin tehokas pakkaustekniikka, joka pienentää teräväpiirtovideo-otosten tiedostokokoa huonontamatta kuvanlaatua. Kaksikerroksiselle DVD-levylle voidaan tallentaa jopa tunnin verran teräväpiirtovideokuvaa.

Lisäksi kuvamateriaalia voidaan katsella kelaamatta. Riittää, kun valitset toistettavan otoksen. Tämän helpompaa ei muistojen tallentaminen ja jakaminen voisi olla.

Selvennykseksi
Kun valitset teräväpiirtovideokameraa tai -televisiota, saatat huomata, että käytössä on kaksi eri standardia: HD Ready 720 ja Full HD 1080. Nimet viittaavat kuvassa olevien tietojuovien lukumäärään – Full HD ‑standardin laatu on paras.

Kaikki teräväpiirtona tallennetut video-otokset näyttävät toki hyvältä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikki Canonin HD-videokamerat käyttävät Full HD ‑standardia, jolla saadaan tarkin kuva, mitä teräväpiirtotelevisiolla voidaan toistaa.

Yhteensopivat mallit:

 

 

AVCHD ja AVCHD-logo ovat Matsushita Electric Industrial Co., Ltd:n ja Sony Corporationin tavaramerkkejä.

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus