Täysi hallinta

Kaikki Canonin teräväpiirtovideokamerat on suunniteltu ammattilaatuisten teräväpiirtovideo-otosten kuvaamiseen mahdollisimman helposti, olitpa sitten aloittelija tai kokenut kamerankäyttäjä.

Kaikki päätoiminnot ja -säädöt – kuten zoomin keinukytkin ja pikakäynnistyspainike – on sijoitettu kätevästi. Harrastajakäyttöön tarkoitetut mallit on suunniteltu yhdellä kädellä kuvaukseen. Edistyneemmät asetukset, kuten mukautetut toiminnot ja kuvaustilat, valitaan helppokäyttöisistä valikoista suurella ja kirkkaalla nestekidenäytöllä. Joissakin videokameroissa on valintakiekko, jonka avulla valikoiden selaaminen on nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Valitsetpa minkä Canonin videokameramallin tahansa, voit olla varma, että sen toiminnot ja muotoilu ovat vertaansa vailla.

Canonin ammattikäyttöön tarkoitetun X-malliston videokameroissa on laaja valikoima kuvansäätövaihtoehtoja. Suuren ulkoisten säätöjen valikoiman ansiosta voit muokata asetuksia kuvauksen aikana. Osa säätöpainikkeista voidaan mukauttaa määrittämällä niille jokin yleisistä toiminnoista. Näiden mallien vakiotoimintoihin kuuluvat täydet käsinsäätömahdollisuudet ja tarkennuksen aputoiminnot (suurennus ja korostus). Jokainen säätöpainike ja vipu on sijoitettu loogisesti.

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus