Progressiivinen kuvaus

Kaikkien Canonin teräväpiirtovideokameroiden oletustallennustila on 50i. Tämä tarkoittaa, että kamera tallentaa 50 lomitettua kenttää sekunnissa. Näin saadaan uskomattoman kirkas kuva. Lisäksi Canonin Full HD ‑videokameroissa on progressiivinen tallennustila.

Progressiivisen kuvauksen aikana tallennetaan kokonaisia videokuvia – toisin kuin lomitetun kuvan tallennuksessa, jossa parittomat ja parilliset skannausjuovat (tai -kentät) skannataan vuorotellen. Progressiivisen kuvauksen tallennusnopeus – 25 kokonaista kuvaa sekunnissa – vastaa perinteisen filmin kuvausnopeutta ja tuottaa elokuvamaisen tunnelman. Näin saat tallenteisiin syvyyttä. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen elokuvaohjaajiksi haluaville.

25p-elokuvatila
Canonin Full HD CMOS ‑kennolla voidaan tallentaa sekä lomitettua että progressiivista kuvaa, joten voit valita, haluatko kuvata laadukkaita 50i-otoksia vai elokuvamaisia 25p-otoksia. 25p-kuvauksen lisäksi Canonin ammattilaismalliston pohjalta kehitettyjen erityisten CINE-kuva-asetusten avulla voidaan muuttaa gammatasoa tai kuvien kirkkautta, jotta värit näyttävät elokuvamaisilta. Näitä asetuksia voidaan käyttää myös SD-tallennuksessa. 25p-kuvaustilan ja CINE-kuvatilan yhdistelmää kutsutaan nimellä 25p Cinema Mode.

Yhteensopivat mallit:

 

25F-kuvaustila
Kolmen CCD-kennon Canon-teräväpiirtovideokamerat antavat elokuvantekijöille mahdollisuuden tallentaa oikean elokuvan näköisiä ja tuntuisia otoksia 25F-kuvaustilassa. Kuvaustila muistuttaa 25p-kuvaustilaa, ja sillä voidaan tallentaa 25 kuvaa sekunnissa. Yhdessä CINE-kuvausasetusten kanssa käytettynä 25F-kuvauksella voidaan tallentaa progressiivisia otoksia, jotka ovat myös elokuvantekijöiden mieleen.

Yhteensopivat mallit:

spacer
					image
HD
Teknologia
Canonin HD-kamerajärjestelmä
Digic DV II
Canonin HD-optiikka
Full HD CMOS -kenno
Nopea Instant AF -automaattitarkennus
Optinen Super Range -kuvanvakain
Ominaisuudet
HD-SDI-lähtö
Gen lock -tulo
Aikakoodin tulo/lähtö
Progressiivinen kuvaus
HDMI-liitäntä
Mikrofonitulo ja äänen käsisäädöt
Täysi hallinta
Mikä tallennusmuoto?
Nauhalle tallennus
DVD-levylle tallennus
Kiintolevylle tallennus