Canon LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Videokameran monipuolinen 57-kertaisesti suurentava zoom-objektiivi ja laajakulmalisäke tuovat lisämahdollisuuksia videokuvaukseen edistyksellisen tekniikan varmistaessa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Wi-Fi-liitäntä ja NFC-toiminto helpottavat jakamista.

Canon LEGRIA HF R78

Edut

  • Kuvaa ja jaa tärkeitä hetkiä vaivattomasti
  • Edistyksellisellä tekniikalla huippulaadukas videokuva
  • Luovia videoita helposti
  • Videoissa yhtä laadukkaat ääni ja kuva

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LEGRIA HF R78

Kuvaa ja jaa vaivattomasti


Suuren ja kirkkaan kapasitiivisen kosketusnäytön ja intuitiivisten säätöjen avulla voit kuvata videoita mukavalla ja helpolla tavalla. Voit kuvata samanaikaisesti AVCHD- ja MP4-muodossa. Lisäksi voit kuvata kuvata älylaitteiden kautta ja jakaa videoita MP4-tiedostoina ystäville tai sosiaaliseen mediaan Wi-Fi-yhteydellä ja NFC-toiminnolla.

Erinomainen kuvanlaatu


Kameran edistyksellinen tekniikka takaa upean Full HD -kuvanlaadun. Voit kuvata kaukaisetkin yksityiskohdat suurella 57-kertaisesti suurentavalla Advanced Zoom -objektiivilla ja automaattisella zoomauksen sommittelutoiminnolla. Laajakulmalisäkkeellä saat kaikki tärkeät kohteet mahtumaan kuvaan. Älykäs kuvanvakain korjaa kameran liikkeiden aiheuttaman epäterävyyden automaattisesti.

Luovia videoita


Voit luoda vaikuttavia tehosteita hidastetulla ja nopeutetulla kuvauksella. Lisäksi voit lisätä hauskoja yksityiskohtia kosketuksella tapahtuvalla koristelulla tai luoda tunnelmaa elokuvamaisilla suotimilla. Lapsen elämän kohokohtia voit kuvata käyttämällä edistynyttä vauvakuvaustilaa, joka lajittelee jopa kolmesta lapsesta tallennetut videot automaattisesti albumeiksi.

Laadukas ääni


Ääniasetusten valinta valitsee jonkin viidestä kuvaustilasta ja optimoi ääniasetukset automaattisesti kuvaustilanteen mukaan, joten videoiden ääni on aina yhtä vaikuttava kuin kuva.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LEGRIA HF R78 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Älykäs optinen kuvanvakain

Slow Fast

Hidastettu ja nopeutettu tallennus

Keep track of your subject at full zoom

Pidä kohde kuvassa myös täydellä zoomilla

baby mode

Ikuista tärkeät hetket

WiFi Cert

Kauko-ohjaus ja jakaminen Wi-Fi-yhteydellä

Simplify sharing

Helppo jakaminen

  • Canon LEGRIA HF R78
  • Verkkolaite CA-110E
  • Akku BP-727
  • USB-kaapeli
  • Mini-HDMI-kaapeli
  • Laajakulmalisäke WA-H43