Canon LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Tällä pienikokoisella ja helppokäyttöisellä videokameralla saat huippulaadukkaita videoita. Kamerassa on Wi-Fi- ja NFC-valmius sekä edistyksellinen tekniikka, joka säätää kuvan automaattisesti optimaaliseksi. Kamera sopii erinomaisesti perheen tärkeiden hetkien jakamiseen.

Canon LEGRIA HF R76

Edut

  • Kuvaa ja jaa tärkeitä hetkiä vaivattomasti
  • Edistyksellisellä tekniikalla huippulaadukas videokuva
  • Luovia videoita helposti
  • Videoissa yhtä laadukkaat ääni ja kuva

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LEGRIA HF R76

Kuvaa ja jaa vaivattomasti


Suuren ja kirkkaan kapasitiivisen kosketusnäytön ja intuitiivisten säätöjen avulla voit kuvata videoita mukavalla ja helpolla tavalla. Voit kuvata samanaikaisesti AVCHD- ja MP4-muodossa. Lisäksi voit kuvata älylaitteiden kautta ja jakaa videoita MP4-tiedostoina ystäville tai sosiaaliseen mediaan Wi-Fi-yhteydellä ja NFC-toiminnolla.

Erinomainen kuvanlaatu


Kameran edistyksellinen tekniikka takaa upean Full HD -kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa. Kamerassa on muun muassa suuri 57-kertaisesti suurentava Advanced Zoom -objektiivi kaukana olevien kohteiden kuvaamiseen, automaattinen zoomauksen sommittelutoiminto kohteen pitämiseksi kuvassa ja älykäs kuvanvakain, joka korjaa liikkeestä aiheutuvan epätarkkuuden.

Luovia videoita


Luo vaikuttavia tehosteita hidastetulla ja nopeutetulla kuvauksella. Lisäksi voit lisätä hauskoja yksityiskohtia kosketuksella tapahtuvalla koristelulla tai luoda tunnelmaa elokuvamaisilla suotimilla. Lapsen elämän kohokohtia voit kuvata käyttämällä edistynyttä vauvakuvaustilaa, joka lajittelee jopa kolmesta lapsesta tallennetut videot automaattisesti albumeiksi.

Laadukas ääni


Ääniasetusten valinta valitsee jonkin viidestä kuvaustilasta ja optimoi ääniasetukset automaattisesti kuvaustilanteen mukaan, joten videoiden ääni on aina yhtä vaikuttava kuin kuva.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LEGRIA HF R76 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Älykäs optinen kuvanvakain

Slow Fast

Hidastettu ja nopeutettu tallennus

Keep track of your subject at full zoom

Pidä kohde kuvassa myös täydellä zoomilla

baby mode

Ikuista tärkeät hetket

WiFi Cert

Kauko-ohjaus ja jakaminen Wi-Fi-yhteydellä

Simplify sharing

Helppo jakaminen

  • LEGRIA HF R76
  • Verkkolaite CA-110E
  • Akku BP-727
  • USB-kaapeli
  • Mini-HDMI-kaapeli