Canon LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Ikuista tärkeät hetket Full HD -laatuisina tällä pienikokoisella videokameralla. Kuvaa kaukana oleva kohde tarkasti ja pidä se kuvassa laajalla 57x Advanced zoomilla ja jaa kuvat vaivattomasti perheen ja ystävien kesken Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä.

Canon LEGRIA HF R66

Edut

 • Videoiden helppo jakaminen perheen kesken Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä
 • Vakaat ja tarkat videot älykkäällä optisella kuvanvakaimella
 • Tärkeät hetket talteen yksityiskohtaisen tarkasti
 • Hidastettu ja nopeutettu tallennus
 • Kuvaaminen onnistuu kaukaakin

Tarkat yksityiskohdat

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon LEGRIA HF R66

Parhaat muistot syntyvät jaetuista hetkistä


Voit ladata videot älylaitteisiin ja yhteisöpalveluihin sisäisellä Wi-Fi-yhteydellä. Kamera tukee myös NFC-yhteyttä, joten voit muodostaa yhteyden älylaitteisiin ja jakaa kuvat yhdellä kosketuksella. NFC-yhteydellä voit muodostaa yhteyden helposti myös Canon Connect Station -asemaan, tallentaa sisältöä ja katsella sitä televisiosta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Terävä kuva kaikissa tilanteissaCanonin optisen kuvanvakaimen ansiosta sinun ei tarvitse välittää kameran tärähtelystä. Kuvanvakain mukautuu kuvaustilanteeseen ja valitsee automaattisesti tilanteeseen parhaiten sopivan vakautustilan. Viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain takaa vakaan kuvan liikkeessäkin.

Koe muistot uudelleen upean yksityiskohtaisinaKuvaa vaikuttavia videoita Canonin HD-video-objektiivilla. Monipuolisella 57x Advanced zoomilla saat talteen kaukanakin olevat kohteet elävän yksityiskohtaisina. Kuvanlaatu on erinomainen myös heikossa valaistuksessa 3,28 megapikselin Full HD CMOS -kennon ja DIGIC DV4 -prosessorin ansiosta. Tiedostojen lukitustoiminto estää tiedostojen poiston vahingossa.


Iloa koko perheelleVoit lisätä videoihin persoonallisen ilmeen hidastetulla ja nopeutetulla tallennuksella. Hidastettu tallennus hidastaa kuvan puoleen tavallisesta nopeudesta – ja sopii siksi vaikkapa golf-swingin kuvaamiseen ja hiomiseen. Nopeutettu tallennus puolestaan nopeuttaa kuvan jopa 1 200-kertaiseksi. Se tallentaa kuvaa määritetyin aikavälein, ja sen avulla voi luoda hauskoja intervallikuvausjaksoja. Voit lisätä kuvaan koristeita kosketustoiminnolla tai luoda tunnelmaa elokuvasuotimilla.

Pidä katse kohteessaJos kaukana oleva kohde katoaa etsimestä, pidä hakupainiketta painettuna: sommittelutoiminto loitontaa kuvan ja etsii kohteen uudelleen nopeasti. Kun vapautat hakupainikkeen, videokamera lähentää kuvaa uudelleen, ja voit jatkaa kuvaamista.

Ainutkertaisiin hetkiinTallenna jopa kolmen lapsen ensiaskeleet ja ensimmäiset sanat kätevässä vauvakuvaustilassa. Tallenna lapsesi syntymäaika kameraan ja lisää pituus ja paino värikkäinä leimoina ja animaatioina. Kaikki videot tallentuvat automaattisesti lapsen omaan albumiin.

Laadukas ääniÄänimaiseman valinnan ansiosta kuvaamiesi videoiden ääni on yhtä vaikuttava kuin kuva. Voit valita viidestä tilasta kuvaushetkeen sopivan.


Joustava tallennusVoit tallentaa videoita samanaikaisesti AVCHD- ja MP4-muodossa kameran sisäiseen muistiin ja SD-kortille. Voit siis tallentaa samanaikaisesti laadukasta kuvaa omaan käyttöösi ja jakaa pienemmällä tarkkuudella kuvattua materiaalia nopeasti älylaitteisiin ja yhteisöpalveluihin.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon LEGRIA HF R66 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Jaa videoita langattomasti

Simplify sharing

Helppo jakaminen

Steady shots in every situation

Vakaa kuva kaikissa tilanteissa

Steady shooting on the move

Vakaa kuva kuvattaessa liikkeessä

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS -kenno

57x Advanced Zoom

57x Advanced zoom

Keep track of your subject at full zoom

Pidä kohde kuvassa myös täydellä zoomilla

DIGICDV4

Tehokas DIGIC-prosessori

Slow Fast

Hidastettu ja nopeutettu tallennus

AVCHD

AVCHD-tallennus 28 Mb/s

MP435MBPS

MP4-tallennus 35 Mb/s

baby mode

Ikuista tärkeät hetket

Perfect audio to match the scene

Automaattinen äänen optimointi

vivid clear view

7,5 cm:n kapasitiivinen kosketusnäyttö

Add a cinematic feel to movies

Luo videoihin elokuvamainen tunnelma

Add fun effects to movies

Lisää videoihin hauskoja tehosteita

advanced quick start

Avaa nestekidenäyttö ja aloita kuvaaminen saman tien

8GB built-in memory + SDXC slot

8 Gt:n sisäinen muisti ja SDXC-korttipaikka

Connect Station Optimised

Connect Station -optimoitu

 • Canon LEGRIA HF R66
 • Verkkolaite CA-110
 • Akku BP-718
 • Suurinopeuksinen HDMI-kaapeli
 • HTC-100/S
 • USB-kaapeli IFC-300PCU/S