no consumer

LEGRIA minivideokamerat – pienet luovat videokamerat vloggaukseen ja tubettamiseen

Yleisösi odottaa – ilmaise itseäsi uusilla tavoilla Full HD -videoina. Mini-sarjan pienikokoiset videokamerat kulkevat kätevästi mukana. Ultralaajakulmaobjektiivi, kääntyvä nestekidenäyttö ja yhdysrakenteinen jalusta helpottavat sekä itsesi että ympäristösi kuvaamista. Wi-Fi-yhteyden avulla voit jakaa, suoratoistaa, hallita ja etävalvoa tuotoksiasi vaivatta. Laadukkaan äänentallennuksen ansiosta videoidesi ääni on aina yhtä vaikuttava kuin niiden kuva.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA mini

  • 170 asteen ultralaajakulmaobjektiivi
  • Kääntyvä nestekidenäyttö, kiinteä jalusta
  • Stereomikrofoni
  • Wi-Fi: vaivaton jakaminen

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • 170 asteen ultralaajakulmaobjektiivi
  • Kääntyvä nestekidenäyttö, kiinteä jalusta
  • Suuri stereomikrofoni, lineaarinen PCM
  • Wi-Fi: etävalvonta ja vaivaton jakaminen

Ole mukana hetkessä

Ole omien videoidesi tähti. Sommittele otoksesi eri kuvakulmista ja tallenna enemmän myös ympäristöäsi ultralaajakulmaobjektiivin ja innovatiivisen kääntyvän kosketusnäytön avulla – kun käännät näytön eteenpäin, näet itsesi nestekidenäytöltä.

LEGRIA-videokameran yhdysrakenteisen jalustan ansiosta et tarvitse erillistä jalustaa, ja kameraa kääntämällä voit tehdä luovia kokeiluja uusista kuvakulmista.

LEGRIA mini -sarjan kameroilla voit ottaa myös laadukkaita valokuvia. Canonin HS System -järjestelmän ansiosta valokuvistasi tulee aina tarkkoja ja lähes kohinattomia. Kameran ominaisuudet kannustavat yksilöllisiin kuvausratkaisuihin: kuvakulma on 170 astetta, ja voit ottaa perinteisiä lähikuvia tai tutustua intervallikuvauksen saloihin.

Frame yourself
Broadcast yourself

Näytä luovuutesi maailmalle

Wi-Fi-yhteydellä jaat luovuutesi tulokset vaivattomasti. Voit ladata videosi sosiaaliseen mediaan, kuten YouTubeen tai Facebookiin, ja katsoa sisältöä langattomasti älylaitteellasi tai teräväpiirtotelevisiollasi.

Älypuhelimen tai taulutietokoneen avulla voit hallita LEGRIA-kameraasi etäyhteydellä. Saat käyttöösi myös monia suoratoisto- ja jakamismahdollisuuksia.

LEGRIA mini X -videokameralla voit jopa etävalvoa kotisi tapahtumia, kun olet itse muualla.

Vaikuttavia äänimaisemia

Luo videoita, jotka myös kuulostavat hyvältä.

LEGRIA mini X -kameralla tallennat ääntä CD-tasoisella laadulla. Kameran suuressa stereomikrofonissa on korkea signaali-kohinasuhde ja laaja dynaaminen alue, ja lineaarisen PCM-tuen ansiosta ääni tallentuu pakkaamattomana. Kaikkea tätä hallitset kätevästi käsisäädöillä.

LEGRIA mini -kameralla laadukkaan äänen tallennus on helppoa, sillä kamerassa on laadukas stereomikrofoni ja äänimaiseman valintamahdollisuus. Kun valitset viidestä äänimaisemasta mieleisesi, kamera optimoi ääniasetukset automaattisesti.

Immersive Audio