no consumer

LEGRIA HF G -videokamerat harrastajille

Videokuvausharrastajan LEGRIA HF G -sarja on suunniteltu luovaan kuvaukseen. Kameroissa on huippulaadukas optiikka, HD CMOS PRO -kenno sekä älykäs optinen kuvanvakain. Kamerat ovat pienikokoisia ja monikäyttöisiä, ja ne tuottavat erinomaisen kuvanlaadun. Monipuolisten käsisäätöjen ansiosta kamerat sopivat harrastajille, jotka haluavat kuvata luovasti ammattilaatuisia videoita.

LEGRIA HF G series

LEGRIA-HF-G25-Angle

LEGRIA HF G25

  • 10x zoom, 30,4 mm:n laajakulmaobjektiivi, 8-lamellinen himmenninaukko
  • 32 Gt:n flash-muisti, kaksi SDXC-korttipaikkaa
  • Täydet käsisäädöt
  • 8,8 cm:n nestekidekosketusnäyttö

LEGRIA HF G40 240px Range

LEGRIA HF G40

  • 20x zoom, 26,8 mm:n laajakulmaobjektiivi, 8-lamellinen pyöreä himmenninaukko
  • Etäsäädä asetuksia ja jaa videoita Wi-Fi-yhteydellä
  • Täydet käsisäädöt
  • 8,8 cm:n OLED-kosketusnäyttö
  • Laajan dynaamisen alueen tila ja kirkkaiden alueiden esivalintatila

HD CMOS PRO -kenno

Laadukkaita videoita myös hämärässä

HD CMOS PRO -kenno tuottaa erinomaisen kuvanlaadun myös heikossa valaistuksessa. Dynaaminen alue on laaja ja värit toistuvat todenmukaisina. Canon on suunnitellut kennon alunperin ammattilaisvideokameroihinsa, joten sen pikselien valoa keräävä alue on paljon suurempi kuin tavallisissa CMOS-kennoissa, mikä parantaa herkkyyttä hämärässä. Kennon dynaaminen alue on laaja, joten yksityiskohdat toistuvat hyvin niin kirkkaassa kuin hämärässä ympäristössä.

HD CMOS PRO
Optical Intelligent Image Stabilisation

Älykäs optinen kuvanvakain

Teräviä ja tarkkoja videoita joka kerta

Kuvanvakain parantaa tarkkuutta kuvattaessa käsivaralta tai liikkeessä. Tehostettu ja dynaaminen optinen kuvanvakain korjaavat kameran tärähtelyn vaikutuksia, minkä ansiosta videoista tulee vakaita ja selkeitä kaikissa tilanteissa – vaikka kävelisit kuvaamisen aikana.

Älykäs kuvanvakainjärjestelmä tunnistaa automaattisesti kuvausympäristön ja valitsee tilanteeseen parhaiten sopivan kuvanvakautustilan neljästä vaihtoehdosta. Se vähentää liikkeen vaikutuksia ja ehkäisee epäterävyyttä, joten sinä voit keskittyä kuvaamiseen kameran tärähtelystä huolimatta.

Täydet käsisäädöt

Luovia mahdollisuuksia

Kehitä videokuvaustaitojasi ja kuvaa luovasti edistyneiden ominaisuuksien ja käsisäätöjen avulla.

Käsisäätöinen objektiivirengas mahdollistaa tarkennuksen ja zoomin* helpon hallinnan. Lisäksi voit valita omat asetukset valotukselle, aukolle, valotusajalle ja vahvistukselle yksitellen LCD-kosketusnäytöllä ja mukautettavalla valitsimella - hallitset kuvaamista täysin.

Full Manual Control

* Vain LEGRIA HF G40