Tuotearkisto

Myynnistä poistuneet tuoteryhmän mallit.


HF S10

HF S10

LEGRIA HF S10 -teräväpiirtovideokamerassa yhdstyvät ammattilaistason kuvaaminen ja flash-kaksoismuistin edut. Edistyneet säädöt helpottavat uskomattoman terävien ja tarkkojen teräväpiirtokuvien kuvaamista.


HF S100

HF S100

LEGRIA HF S100 tallentaa täyden teräväpiirtotarkkuuden video-otoksia SDHC-muistikorteille, joita on helppo jakaa muille. Monet edistyneet toiminnot, 8,0 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC DV III -prosessori yhdessä tuottavat laadukkaita kuvia.


HF S11

HF S11

Ota ohjat käsiisi LEGRIA HF S11:n avulla. Tässä ammattilaistason teräväpiirtovideokamerassa yhdistyvät erinomainen kuvanlaatu, edistyneet säädöt ja yli vuorokauden tallennuskapasiteetti.


LEGRIA HF G25

LEGRIA HF G25

Videokuvausharrastajan LEGRIA HF G25 on suunniteltu luovaan kuvaukseen. Kamerassa on laajakulmaobjektiivi, monipuoliset käsisäädöt ja laadukas äänentallennus upeiden HD-videoiden kuvaamista varten.


LEGRIA HF G30

LEGRIA HF G30

HF G30 on Wi-Fi-yhteydellä varustettu pienikokoinen videokamera, jonka optiikka, kenno ja kuvanvakain ovat huipputasoa. Kamera on tarkoitettu harrastajille ammattitasoisten videoiden luovaan kuvaamiseen.


LEGRIA HF M306

LEGRIA HF M306

Canonin ainutlaatuiset teräväpiirtotekniikat pienessä ja tyylikkäässä pakkauksessa – LEGRIA HF M306 -videokameran kuvanlaatu on lyömätön, ja silti kamera on tarpeeksi pieni mukaan otettavaksi.


LEGRIA HF R606

LEGRIA HF R606

Elä muistot uudelleen Full HD -laatuisina. Pidä kaukana olevat kohteet tarkennettuina laajalla 57x Advanced zoomilla ja jaa videoita FlashAir-korteilla langattomasti älypuhelimiin ja tabletteihin.


LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Ikuista tärkeät hetket Full HD -laatuisina tällä pienikokoisella videokameralla. Kuvaa kaukana oleva kohde tarkasti ja pidä se kuvassa laajalla 57x Advanced zoomilla ja jaa kuvat vaivattomasti perheen ja ystävien kesken Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä.


LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Tallenna jokainen yksityiskohta läheltä tai kaukaa. Pidä kaikki kohteet kuvassa. Tästä pienestä videokamerasta on iloa koko perheelle. Ikuista tärkeät hetket Full HD -laatuisina ja jaa ne vaivattomasti Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä.


LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Tätä kevyttä ja kätevää videokameraa on hauska ja helppo käyttää selkeän kosketusnäytön avulla. Edistyksellisen tekniikan ansiosta kamera sopii erinomaisesti laadukkaiden perhevideoiden kuvaamiseen.


LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Tällä pienikokoisella ja helppokäyttöisellä videokameralla saat huippulaadukkaita videoita. Kamerassa on Wi-Fi- ja NFC-valmius sekä edistyksellinen tekniikka, joka säätää kuvan automaattisesti optimaaliseksi. Kamera sopii erinomaisesti perheen tärkeiden hetkien jakamiseen.


LEGRIA HF R78

LEGRIA HF R78

Videokameran monipuolinen 57-kertaisesti suurentava zoom-objektiivi ja laajakulmalisäke tuovat lisämahdollisuuksia videokuvaukseen edistyksellisen tekniikan varmistaessa parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Wi-Fi-liitäntä ja NFC-toiminto helpottavat jakamista.

spacer
					image

Tuotearkisto

HF M306
HF S10
HF S100
HF S11
HG10
HR10
HV10
HV20
LEGRIA HF G25
LEGRIA HF G30
LEGRIA HF R606
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R706
LEGRIA HF R76
LEGRIA HF R78
XH A1
XH G1
XL H1
Paluu
Aktiivimallit