Ole mukana hetkessä.

Valmistaudu astumaan mukaan kuvaan. Wi-Fi-yhteydellä varustetun LEGRIA minin ultralaajakulmaisen objektiivin, kääntyvän nestekidenäytön ja yhdysrakenteisen jalustan avulla pääset itsekin mukaan kuvaan.

LEGRIA mini Showcase

Tutustu LEGRIA mini Showcaseen, LEGRIA mini -videoiden parhaimmistoon. Kokoelman kaikki videot ovat LEGRIA-yhteisön jäsenien kuvaamia! Julkaise omasi ja käytä avainsanaa #LEGRIAmini.

Tallenna koko kuva

Ikuista muistosi ja kiinnostuksen kohteesi kaikessa loistossaan. Saat kaiken kuvaan käyttäessäsi LEGRIA minin ultralaajakulmaobjektiivia.

Ole mukana hetkessä.

Nyt pääset itse tähdeksi. Innovatiivisen kääntyvän nestekidenäytön voi kääntää eteen- tai taaksepäin, jolloin voit kuvata itseäsi ja nähdä suoraan, mitä olet kuvaamassa.

Pysy yhteydessä

Jaa otoksesi muodostamalla yhteys suoraan älypuhelimesta tai taulutietokoneesta Wi-Fi-toiminnon avulla. Hyödynnä erilaisia jakoasetuksia ja mahdollisuutta ohjata kameraa Android- ja iOS-laitteilla.

Kaikki kuvakulmat hallinnassa

Tuo näkökulmasi esiin kuvatessasi. LEGRIA minin jalustaa voi kallistaa jopa noin 60 astetta, joten löydät oikean perspektiivin joka kerta.

Kuvaa, käännä, katso

Voit kuvata videoita miten päin tahansa. Automaattinen asennon tunnistus kääntää kuvan automaattisesti oikein päin. Valinnanvapaus kuvakulmissa helpottaa tekniikan hiomista.