Canon F-789SGA

F-789SGA

F-789SGA-funktiolaskin tekee monimutkaistenkin laskutoimitusten suorittamisesta helppoa. Laskin on valmistettu kierrätetyistä Canon-tuotteista saaduista materiaaleista, ja siinä on lukuisia edistyksellisiä toimintoja sekä bakteereja hylkivä näppäimistö.

Edut

  • Huipputason ominaisuudet
  • 605 edistyksellistä toimintoa
  • Tekee monimutkaistenkin laskutoimitusten suorittamisesta helppoa
  • Kaksi virtalähdettä: valokenno ja vaihdettava paristo
  • Pariston kesto neljä vuotta (tunnin käyttö päivässä ympäristössä, jonka valaistus on 300 luksia)
  • Kova kotelo

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon F-789SGA

Tehokasta energiansäästöä


F-789SGA-laskimessa on kaksi virtalähdettä. Aurinkovoiman käyttö säästää energiaa, ja varaparisto takaa laskimen toiminnan huonoissa valaistusoloissa. Energian säästämiseksi automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen, kun laskimeen ei ole koskettu 7 minuuttiin. Laskimessa on vaihdettava paristo, jonka käyttöikä on noin neljä vuotta.

Huipputason funktiolaskin


F-789SGA on Canonin ensimmäinen huipputason funktiolaskin, jossa on Textbook Display -näyttö. Laskimessa on 605 edistyksellistä toimintoa, muun muassa 79 valmista vakiota ja 172 yksikkömuunnosmallia. Metallinen hopeanvärinen yläkuori ja ohut runko luovat ammattimaisen vaikutelman. Laskimen nestekidenäytön koko on 60 x 25 mm. Laskin sopii opiskelijoiden lisäksi opettajille, insinööreille ja muuhun ammattikäyttöön.

Monipuoliset muistitoiminnot


Laskimessa on 19 muistia sekä yhtälötoiminto, ja se pystyy käsittelemään 4 x 4 -matriisilaskutoimituksia. Se on teknisiltä ominaisuuksiltaan yksi markkinoiden monipuolisimmista laskimista. Laskimen toiminnot tekevät monimutkaistenkin laskutoimitusten käsittelystä helppoa.

Säästää ympäristöä


F-789SGA-laskimen ylä- ja alakuoren, paristokotelon kannen ja kovan kannen valmistuksessa on käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja. Näin resurssit käytetään tehokkaasti ja jätteen määrä minimoidaan.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon F-789SGA ominaisuuksista ja toiminnoista.

F-789SGA Arvostelut