Tulostavat laskimet

Näissä laskimissa on nopea ja kestävä tulostusyksikkö, jolla voi tulostaa yksi- tai kaksivärisiä tulosteita. Ergonomisesti suunnitellun näppäimistön ja suuren näytön ansiosta nämä kätevät laskimet sopivat täydellisesti vaativaan käyttöön ja kiireisiin toimistoihin. Nopea tulostus takaa tehokkaan työskentelyn.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Tällä 12 numeron näytöllä varustetulla laskimella voit käyttää vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoimintoja. Kaksiväritulostuksella varustetussa värinauhalaskimessa on suuri kaksivärinen näyttö ja tyylikäs hopeanhohtoinen viimeistely.

P1-DTSC

P1-DTSC

12 numeron näytöllä varustettu tulostava laskin sopii matkakäyttöön, ja se sisältää monipuoliset vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot. Laskimessa on tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

P23-DTSC

P23-DTSC

Hyödynnä 12 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustetun laskimen tehokkuutta. Laskin sisältää ammattitason vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot, ja siinä on tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

Nopea 14 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustettu värinauhalaskin sisältää monipuoliset vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot. Laskimessa on suuri kaksivärinen näyttö ja tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

MP121-MG

MP121-MG

Kierrätysmateriaalista valmistetussa, 12 numeron kaksivärisellä näytöllä varustetussa laskimessa on ammattitason toimintoja – muun muassa aikaa säästävät liiketoiminta-, verolaskenta ja valuutanmuutostoiminnot.