Canon P23-DTSC

P23-DTSC

Hyödynnä 12 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustetun laskimen tehokkuutta. Laskin sisältää ammattitason vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot, ja siinä on tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

Edut

  • Kannettava 12 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustettu laskin
  • Aikaa säästävät vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot
  • Kello- ja kalenteritoiminto
  • Suuri nestekidenäyttö ja suuri näppäimistö
  • Toimii paristolla ja verkkovirralla (sovitin lisävarusteena)
  • Pariston merkkivalo

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon P23-DTSC

Kannettavaa laskentatehoa


12 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustettua värinauhalaskinta voidaan käyttää missä tahansa. Sen tulostusnopeus on 2,3 riviä sekunnissa ja siinä on kaksivärinen tulostus, joten positiiviset luvut erottuvat selvästi purppuran värisinä ja negatiiviset luvut punaisina.

Vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnotMonimutkaiset laskut helposti ja aikaa säästäen Voit laskea verolaskut hetkessä kahden kätevän verolaskentanäppäimen avulla. Selvitä voittomarginaalit automaattisesti kustannus-, myynti- ja katelaskunäppäimillä ilman monimutkaisia kaavoja. Muunna valuutta helposti ja nopeasti kahdella valuuttamuunnosnäppäimellä.

MonipuolinenLaskimen tila näkyy automaattisesti näytöllä. Muita etuja ovat käytännöllinen kello- ja kalenteritoiminto sekä vakiolaskenta ja merkinvaihtonäppäimet. Erilliset liukukytkimet desimaali-, pyöristys- ja yksikkölaskutoiminnoille tehostavat käyttöä.

Suuri nestekidenäyttö ja suuri näppäimistöKannettavassa P23-DTSC:ssä on poikkeuksellisen suuri pystysuuntaisesti taittuva nestekidenäyttö, josta luvut voidaan lukea helposti. Suuren näppäimistön ja suurten, kestävien värinäppäinten ansiosta lukujen syöttäminen on nopeaa ja helppoa.

Tyylikäs metallinhohtoinen viimeistelyLaskimessa on tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely. Tehokas ja tyylikäs laskin sopii niin toimistoon, kotiin kuin matkallekin.

Paristo ja verkkovirtaP23-DTSC on paristokäyttöinen, ja siinä on automaattinen virrankatkaisutoiminto, joka säästää paristoa. Pariston merkkivalo varmistaa luotettavan ja keskeytymättömän käytön. Laskin voidaan myös liittää suoraan verkkovirtaan lisävarusteena saatavalla AD-11-verkkolaitteella.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon P23-DTSC ominaisuuksista ja toiminnoista.

P23-DTSC Arvostelut