Canon P1-DTSC

P1-DTSC

12 numeron näytöllä varustettu tulostava laskin sopii matkakäyttöön, ja se sisältää monipuoliset vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot. Laskimessa on tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

Edut

  • 12 numeron näytöllä varustettu tulostava laskin
  • Aikaa säästävät vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot
  • Selkeä nestekidenäyttö ja näppäimistö
  • Sisäinen ja ulkoinen paperirullan pidike
  • Toimii paristolla ja verkkovirralla (sovitin lisävarusteena)
  • Pariston merkkivalo

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon P1-DTSC

Tehokas ja pienikokoinen tulostava laskin


Täydellinen ratkaisu kiireisille ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta laskinta matkakäyttöön. Monikäyttöinen 12 numeron näytöllä varustettu nauhalaskin mahtuu kämmenelle ja tulostaa 2,0 riviä sekunnissa.

Vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot


Monimutkaiset laskut helposti ja aikaa säästäen Voit laskea verolaskut hetkessä kahden kätevän verolaskentanäppäimen avulla. Selvitä voittomarginaalit automaattisesti kustannus-, myynti- ja katelaskunäppäimillä ilman monimutkaisia kaavoja. Muunna paikallinen valuutta valitsemaksesi valuutaksi helposti ja nopeasti kahdella valuuttamuunnosnäppäimellä.

Monipuolinen


Laskimen tila näkyy automaattisesti näytöllä. Muita etuja ovat muun muassa vakiolaskenta ja lukujen kolmijako, desimaali-, pyöristys- ja prosenttinäppäimet.

Selkeä nestekidenäyttö ja näppäimistö


P1-DTSC:ssä on poikkeuksellisen suuri pystysuuntaisesti taittuva nestekidenäyttö, josta luvut voidaan lukea helposti. Selkeän näppäimistön ja kestävien värinäppäinten ansiosta lukujen näppäileminen on nopeaa ja helppoa.

Sisäinen ja ulkoinen paperirullan pidike


Mukaan matkalle - sisäisen ja ulkoisen paperirullapidikkeen ansiosta tyylikäs laskin sopii hyvin matkakäyttöön ja liikematkoille.

Paristo ja verkkovirta


P1-DTSC on paristokäyttöinen, ja siinä on automaattinen virrankatkaisutoiminto, joka säästää paristoa. Pariston merkkivalo varmistaa luotettavan ja keskeytymättömän käytön. Laskin voidaan myös liittää suoraan verkkovirtaan lisävarusteena saatavalla AD-11-sovittimella.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon P1-DTSC ominaisuuksista ja toiminnoista.

P1-DTSC Arvostelut