Canon MP121-MG

MP121-MG

Kierrätysmateriaalista valmistetussa, 12 numeron kaksivärisellä näytöllä varustetussa laskimessa on ammattitason toimintoja - muun muassa aikaa säästävät liiketoiminta-, verolaskenta ja valuutanmuutostoiminnot.

Edut

  • Valmistuksessa käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja
  • 2-värinen tulostus, 2,3 riviä sekunnissa
  • Suuri nestekidenäyttö ja suuri näppäimistö
  • Liiketoiminta-, verolaskenta- ja valuuttamuunnostoiminnot
  • Kello- ja kalenteritoiminto
  • Käyttää verkkovirtaa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MP121-MG

Ympäristöä säästävä


Tulostavan MP121-MG-laskimen valmistuksessa on käytetty Canon-tuotteista saatuja kierrätysmateriaaleja, mikä vähentää uusiutumattomien luonnonvarojen käyttöä.

Tehokas kaksiväritulostus


Kaksivärisellä värinauhalaskimella positiiviset luvut näkyvät mustina ja negatiiviset punaisina. Tulostusnopeus on jopa 2,3 riviä sekunnissa.

Suuri nestekidenäyttö ja selkeä näppäimistö


Luvut on helppo lukea yhdellä vilkaisulla suuresta, kirkkaasta ja kallistetusta nestekidenäytöstä. Lukujen syöttö on helppoa suuren ja tukevan näppäimistön sekä kestävien ja värimerkittyjen näppäinten avulla.

Ammattitason yrityslaskut


Suorita monimutkaisetkin laskutoiminnot helposti ja aikaa säästäen. Voit selvittää voittomarginaalit automaattisesti erillisillä kustannus-, myynti- ja katelaskunäppäimillä ilman mutkikkaita kaavoja. Verolaskujen laskeminen onnistuu hetkessä kahden kätevän verolaskentanäppäimen avulla. Muunna paikallinen valuutta valitsemaksesi valuutaksi helposti ja nopeasti kahdella valuuttamuunnosnäppäimellä.

Monipuoliset toiminnot


Näytön ja tulosteiden käytännöllisten kello- ja kalenteritoimintojen avulla pysyt ajan tasalla. Erilliset liukukytkimet desimaali-, pyöristys-, kokonaissumma- ja yksikkölaskutoiminnoille helpottavat ja tehostavat käyttöä. Laskimessa on myös mm. non-add-näppäin, prosentin yhteenlasku-/vähennysnäppäin ja vaihtonäppäin.

Käyttää verkkovirtaa


MP121-MG-laskin voidaan kytkeä tavalliseen verkkovirtaan. Laskimen valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Se on kestävä ja pitkäikäinen ja täyttää tiukatkin laatuvaatimukset.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MP121-MG ominaisuuksista ja toiminnoista.

MP121-MG Arvostelut