Edulliset laskimet

Ajatuksella suunniteltu ja ympäristöä säästävä laskinmallisto. Näissä koti- ja toimistokäyttöön suunnitelluissa kevyissä ja kaarevissa laskimissa on suuri kalteva nestekidenäyttö, joka helpottaa numeroiden lukemista.

AS-8

AS-8

Pienessä ja tyylikkään kaarevassa AS-8-taskulaskimessa on 8 numeron näyttö ja 360 astetta ylöspäin kääntyvä, kestävä kansi. Laskin soveltuu erinomaisesti toimisto- tai matkakäyttöön.

AS-120

AS-120

Kaarevan muotoilunsa ansiosta pieni 12 numeron pöytälaskin sopii kaikkiin ammattimaisiin toimistoihin. Laskimessa on kaksi virtalähdettä ja tyylikäs, tummanharmaa kuori.

AS-1200

AS-1200

Tässä muotoilultaan kaarevassa keskikokoisessa pöytälaskimessa on 12 numeron näyttö, useita hyödyllisiä näppäintoimintoja, kaksi virtalähdettä ja tyylikäs, tummanharmaa kuori.

AS-220RTS

AS-220RTS

Tässä tyylikkäässä, 12 numeron näytöllä varustetussa pienikokoisessa pöytälaskimessa on lukuisia aikaa säästäviä yritys- ja verolaskentatoimintoja, kuten 120 laskuvaiheen muisti. Osittain Canonin kierrätysmateriaaleista valmistettu tuote tukee ekologisesti kestävää kehitystä.

AS-2200

AS-2200

Tämä tyylikäs, kaareva, 12 numeron näytöllä varustettu pöytälaskin on omiaan ympäristötietoisille organisaatioille ja kuluttajille.

AS-2400

AS-2400

Tämä tyylikäs, kaareva, 14 numeron näytöllä varustettu pöytälaskin on omiaan ympäristötietoisille organisaatioille ja kuluttajille.