Canon X MARK II

X MARK II

Erittäin ohut ja tyylikäs alumiininen valokennokäyttöinen 12 numeron yrityslaskin, joka on varustettu käytännöllisillä toiminnoilla ja valmistettu ympäristöä kunnioittaen. Se on siis kätevä, tyylikäs ja ympäristöystävällinen työkalu yrityskäyttöön.

Edut

  • Tyylikäs, ohut ja kestävä
  • Valmistuksessa käytetty kierrätettyjä Canon-materiaaleja
  • Valokennokäyttöinen - ei sisällä paristoa
  • 12 numeron näytöllä varustettu pöytälaskin
  • Kätevät yrityslaskutoiminnot (kustannus, myynti ja kate)
  • Käyttöä nopeuttava sokkonäppäin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon X MARK II

Hienostunut, kestävä muotoilu


X MARK II -laskimessa on tyylikäs mattapinta, jonka värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Kuoren alaosa on näyttävää alumiinia. Laskimen runko on pieni, ohut ja kestävä, ja näppäimissä on laserkaiverretut merkinnät. Kokonaisuutena laskin on tyylikäs, luotettava ja ympäristöystävällinen.

Parantaa tehokkuutta ja säästää luonnonvaroja


Älykäs, 12 numeron näytöllä varustettu pienoispöytälaskin luo uudet tyyli-, teho- ja ympäristöstandardit. Laskimessa on suuri ja kirkas nestekidepaneeli, ja jotkin laskimen osat on valmistettu Canonin tuotteista saadusta kierrätysmateriaalista. Tämä tehostaa luonnonvarojen käyttöä, vähentää jätteiden määrää ja tekee X MARK II -laskimesta oikean valinnan vastuullisille johtajille, ammattilaisille ja ympäristötietoisille käyttäjille.

100-prosenttisesti valokennokäyttöinen - ei paristoja, ei jätettä


Vuosittain käytöstä poistetaan miljoonia laskimia, joiden loppuun käytettyjä paristoja ei välttämättä pysty poistamaan. X MARK II -laskin toimii kokonaan valokennolla ja hyödyntää siten luonnon uusiutuvaa aurinkoenergiaa. Laskimessa ei ole paristoa, joten ongelmajätettäkään ei synny.

Kätevät yrityslaskutoiminnot


Selvitä voittomarginaalit automaattisesti erillisillä kustannus-, myynti- ja katelaskunäppäimillä ilman monimutkaisia kaavoja. Tällä laskimella yksinkertaistat monimutkaiset laskut ja säästät aikaa. Muita toimintoja ovat kokonaissumman muisti sekä vaihto-, prosentti-, merkinvaihto- ja neliöjuurinäppäimet. Sokkonäppäintoiminnolla on helppo syöttää numerot.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon X MARK II ominaisuuksista ja toiminnoista.

12 - digits

12 - merkkiä

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Jotkin osat on valmistettu Canon-tuotteista saadusta kierrätysmateriaalista

X MARK II Arvostelut