Canon WS-1210T

WS-1210T

Canon WS-1210T -pöytälaskimessa on säädettävä 12 merkin nestekidenäyttö ja kätevä verolaskutoiminto. Muita ominaisuuksia ovat tietokoneen näppäimistöä muistuttava näppäimistö, kaksi virtalähdettä ja mustat kuoret.

Edut

  • Verolaskutoiminto ja monipuoliset muut toiminnot
  • Säädettävä nestekidenäyttö
  • Tietokoneen näppäimistöä muistuttava näppäimistö
  • Kaksi virtalähdettä: paristo ja valokenno
  • Pienikokoinen ja kevyt sekä hienostunut ja ammattimainen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon WS-1210T

Monipuoliset ominaisuudet ja verolaskutoiminto


WS-1210T-laskimessa on 12 merkin näyttö ja monipuoliset toiminnot. Kolmella verolaskunäppäimellä hoidat verolaskut näppärästi. Desimaalipilkun valinta ja pyöristys onnistuvat helposti liukukytkimellä. Kokonaissummamuisti tallentaa summat automaattisesti. Muita käteviä toimintoja ovat hinnoittelu, merkinvaihto ja lukujen vaihto sekä muut Canon-laskinten tavanomaiset toiminnot.

Säädettävä nestekidenäyttö


Suurikokoinen ja helppolukuinen säädettävä nestekidenäyttö vähentää häikäisyä ja heijastuksia. Käännät vain näytön asentoon, jossa numerot erottuvat selvästi. Näyttö on helppolukuinen pitkänkin käytön jälkeen.

Tietokoneen näppäimistöä muistuttava näppäimistö


Laskimessa on Canonin isokokoinen ja helppokäyttöinen tietokoneen näppäimistöä muistuttava näppäimistö, joka helpottaa ja tarkentaa lukujen näppäilyä. Sokkonäppäin nopeuttaa ja tarkentaa käyttöä. Suuret, värikoodeilla merkityt näppäimet kestävät kovaakin käyttöä.

Kaksi virtalähdettä


Käytettävissä on kaksi virtalähdettä, paristo ja valokenno, joten laskin on käyttövalmiina joka tilanteessa.

Hienostunut ja ammattimainen


TX-1210T-laskin on pienikokoinen ja kevyt ja lisäksi ulkoasultaan hienostunut ja ammattimainen. Laite mahtuu helposti pöydälle tai hyllylle.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon WS-1210T ominaisuuksista ja toiminnoista.