AS-220RTS

Tässä tyylikkäässä, 12 numeron näytöllä varustetussa pienikokoisessa pöytälaskimessa on lukuisia aikaa säästäviä yritys- ja verolaskentatoimintoja, kuten 120 laskuvaiheen muisti. Osittain Canonin kierrätysmateriaaleista valmistettu tuote tukee ekologisesti kestävää kehitystä.

Edut

  • Pienikokoinen, 12 numeron näytöllä varustettu pöytälaskin
  • Tyylikäs kaareva runko
  • 120 laskuvaiheen muisti, jota voi käyttää automaattisen tarkistuksen näppäimellä
  • Kattavat yritys- ja verolaskutoiminnot
  • Ekologisesti kestävä – muoviosien valmistamiseen on käytetty Canon-tuotteista saatua kierrätysmateriaalia
  • Automaattinen virrankatkaisu säästää energiaa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon AS-220RTS

Kattavat vero- ja yritystoiminnot


12 numeron näytöllä varustetun AS-220RTS-laskimen kattavista toiminnoista on iloa kaikissa yritys- ja tililaskutoimituksissa. Erityinen liiketoimintanäppäin suorittaa kustannus-, myynti- ja katelaskelmat hetkessä. Tarkistus- ja korjaustoiminto säilyttää muistissa jopa 120 laskuvaihetta, joita voi selata automaattisen tarkistuksen näppäimen avulla. Käyttäjä voi tarkistaa laskelmat, tehdä muutoksia ja katsoa tuloksen uudelleen. Laskimessa on myös kaikki muut tehokkaisiin laskutoimituksiin tarvittavat näppäimet, kuten prosentti- ja merkinvaihtonäppäin ja erilliset 0- ja 00-näppäimet.

Ammattimaista tyyliä pienessä koossa


Kaarevarunkoinen, 134 mm leveä AS-220RTS istuu mukavasti käteen ja kulkee helposti mukana. Yleiskäyttöön tarkoitettu tummanharmaa laskin näyttää ammattimaiselta pöydällä tai hyllyssä.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto


AS-220RTS on sekä tyylikäs että ekologisesti kestävä valinta. Osa laskimen muoviosista on valmistettu Canonin kierrätysmateriaaleista. Valmistuksessa on noudatettu useimpien suurien organisaatioiden tänä päivänä käyttämiä ympäristökäytäntöjä.

Pieni energiankulutus


Laskimen virtalähteenä on valokennon lataama akku. Laskut onnistuvat luotettavasti kaikissa valaistusolosuhteissa ja ympäristöissä. Kun laskinta ei käytetä seitsemään minuuttiin, automaattinen virrankatkaisu sammuttaa laskimen akun säästämiseksi.

Suuri säädettävä näyttöpaneeli


Pienestä koostaan huolimatta AS-220RTS:ssä on suuri nestekidenäyttö. Näyttöä voi kääntää ja kallistaa omien mieltymysten ja valaistuksen mukaan, joten numerot erottuvat selvästi ilman häiritseviä heijastuksia.

Tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon AS-220RTS ominaisuuksista ja toiminnoista.