Canon AS-1200

AS-1200

Tässä muotoilultaan kaarevassa keskikokoisessa pöytälaskimessa on 12 numeron näyttö, useita hyödyllisiä näppäintoimintoja, kaksi virtalähdettä ja tyylikäs, tummanharmaa kuori.

Edut

  • Muotoilultaan kaareva, keskikokoinen 12 numeron laskin
  • Laskimen kotelo on valmistettu Canonin kierrätysmateriaalista
  • Hinnoittelu (MU)-, lukujen vaihto (RV)- ja kokonaissummalaskutoimitukset (GT)
  • Pyöristys ja desimaalipisteen valinta
  • Kaksi virtalähdettä (valokenno ja paristo)
  • Suuri kalteva näyttö

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon AS-1200

Suuri kalteva nestekidenäyttö


Tässä muotoilultaan kaarevassa 12 numeron laskimessa on suuri, kallistettu nestekidenäyttö, joten numerot on helppo lukea yhdellä silmäyksellä monissa eri valaistusolosuhteissa. Selkeän näppäimistön ja isojen värinäppäinten ansiosta numeroiden syöttö on helppoa ja näppäilyvirheitä tapahtuu vähemmän.

Ympäristöä säästävä


Laskin on ergonomisesti muotoiltu. Lisäksi se auttaa vähentämään ympäristövaikutuksia, sillä osa muoviosista on valmistettu kierrätetyistä Canon-tuotteista saaduista materiaaleista.

Pieni energiankulutus


Laskimessa on kaksi virtalähdettä - valokenno ja paristo - joten se ei jätä pulaan heikossakaan valaistuksessa. Virransäästötoiminto katkaisee laskimesta automaattisesti virran, kun laskinta ei ole käytetty noin 7 minuuttiin.

Hyödyllisiä toimintoja


Kätevän liukukytkimen avulla desimaalipisteet ja pyöristykset on helppo valita, ja se säästää aikaa ja helpottaa laskutoimituksia. Laskimessa on myös hinnoittelu (MU)-, lukujen vaihto (RV)- ja kokonaissummalaskutoimitukset (GT).

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon AS-1200 ominaisuuksista ja toiminnoista.

AS-1200 Arvostelut