Canon-kiikarit kuvanvakaimella
Poikkeuksellista laatua, kestävyyttä ja suorituskykyä

Huippulaadukkaan sääsuojauksella varustetun ja helposti mukana kulkevan Canon-kiikarin avulla pääset lähelle kohdetta. Valikoimassa on eri suurennuskertoimilla varustettuja malleja. Kaikissa kiikareissa on erittäin laadukas optiikka ja vankka rakenne, ja ne soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi kaikissa malleissa on Canonin optinen kuvanvakain, joka korjaa vartalon ja käsien liikkeiden vaikutusta, pitää kuvan erittäin vakaana ja tekee kiikarin käytöstä miellyttävää.

Mallistoon kuuluu laadukkaita, vesitiiviitä jokasään kiikareita sekä pienikokoisia ja helposti mukana kulkevia malleja:

Kiikarin käyttö

Valitse alla oleva Kiikarin käyttö -kohta ja lue lisää Canon-kiikarien suunnittelusta ja valmistuksesta, joiden tuloksena saadaan varsin monenlaisten näkymien katseluun täydellisesti sopivia kiikareita.

Erittäin vakaa kuva

Kiikarin käyttö on miellyttävää ja kohteiden tunnistaminen ja seuraaminen helppoa, sillä kaikissa kiikareissa on Canonin optinen kuvanvakain (IS). Se korjaa tärähtelyn vaikutuksia suurta suurennusta käytettäessä, joten kuva pysyy erittäin vakaana, kun kiikarilla katsellaan käsivaralta. Joissakin malleissa on panorointia tukeva toiminto, joka korjaa tärähtelyn vaikutuksia seurattaessa lentäviä lintuja tai muita liikkuvia kohteita.

Nopea ja tarkka monentyyppisen tärähtelyn ja liikkeen korjaus

Kuvanvakain tunnistaa ja korjaa käsien tärähtelyn vaikutusten lisäksi myös muuntyyppistä liikettä, kun kohdetta katsellaan esimerkiksi liikkuvasta ajoneuvosta tai veneestä. Se pysyy korjaamaan jopa hengityksen aiheuttamaa hidasta tärähtelyä kohdetta katseltaessa.

Stabilizer technology Play Video


Laadukas panorointi

Kuvanvakaimen ansiosta panorointi onnistuu laadukkaasti, joten liikkuvien tai lentävien kohteiden tunnistus ja seuranta on helppoa. Kuvanvakain korjaa tärähtelyn vaikutuksia, vaikka katsoja liikkuisi kohteen mukana. Tärähtelyn vaikutukset korjataan, joten näkymä kuvauskohteesta on selkeä ja kohde pysyy näkyvissä.

Ajastin Toista video

Pitkä käyttö ilman silmien rasittumista

Kuvanvakain vähentää tehokkaasti tärähtelyn vaikutuksia, joten kiikaria voi käyttää pitkiäkin aikoja miellyttävästi ilman, että silmät rasittuvat. Koska kuva pysyy vakaana, kohde on helpommin tunnistettavissa. Tämä lisää kohteen selkeyttä ja mahdollistaa voimakkaan suurennuksen, jolla pääsee kätevästi lähelle kohdetta.

Miellyttävyys

Laadukas Canon-optiikka vie lähemmäs kohdetta

Valikoiman kaikissa kiikareissa on käytetty Canonin maineikasta optiikkaa ja edistyksellistä tekniikkaa. Niiden ansiosta katselukokemus on vertaansa vailla kaikilla suurennuksilla. Jotta erotustarkkuus olisi mahdollisimman hyvä ja optisia vääristymiä mahdollisimman vähän heikossakin valaistuksessa, kaikissa kiikareissa on tasonkorjaintoiminto ja Super Spectra -pinnoite. Lisäksi malliston parhaissa kiikareissa käytetään UD-linssielementtejä.

Tasonkorjaintoiminto tuottaa terävän kuvan reunoille asti

Tasonkorjaintoiminto tuottaa kauniin ja selkeän kuvan näkökentän reunoille asti, sillä se poistaa kuvanlaatua heikentävää kaarevuutta reuna-alueilla. Jokaisessa Canon-kiikarissa on tasonkorjaintoiminto.

Päällä
prescisiont

Canonin laadukas vääristymiä eliminoiva optiikka

Canonin optisella osaamisella on pitkät perinteet, ja niiden mukaisesti valmistetaan myös suositut ja maineikkaat EF-sarjan objektiivit. Kiikareissa on käytetty monilta osin samaa tekniikkaa ja muotoilua kuin EF-sarjan objektiiveissa. Esimerkkinä tästä on L-sarjaan kuuluva huippulaadukas 10x42L IS WP -kiikari. L-sarjan tuotteet valmistetaan Canonin tiukimpien laatuvaatimusten mukaisesti, joten kuva on terävä reunoille asti ja värit toistuvat tarkasti.

Eloisa kuva Super Spectra -pinnoitteen ansiosta

Super Spectra -pinnoite vähentää häiritseviä sisäisiä heijastuksia ja haamukuvia, joten kuva on eloisa, ja siinä on tasapainoiset värit ja erinomainen kontrasti.

HDR käytössä, kaupunkimaisema

Vähemmän väriaberraatiota UD-linssielementtien ansiosta

Malliston parhaissa kiikareissa (18x50 IS AW, 15x50 IS AW ja 10x42L IS WP) on yksi tai kaksi UD-linssielementtiä (Ultra-low Dispersion), jotka vähentävät väriaberraatiota eli valon hajoamista sateenkaaren väreihin. Suurten 50 tai 42 mm:n etulinssien ja suuren lähtöpupillin halkaisijan ansiosta näkökenttä on kirkas ja suhteellisen laaja myös heikossa valaistuksessa.

HDR käytössä, kaupunkimaisema

Vesitiivis jokasään kiikari

Vesitiiviit jokasään kiikarimme on suunniteltu kestämään ankaria sääolosuhteita. Kiikarit ovat lujarakenteisia, ja niissä on JIS-standardien (Japanese Industrial Standards) mukainen sääsuojaus. Sarjan malleja ovat muun muassa huippulaadukas, vesitiivis Canonin L-sarjan optiikalla varustettu 10x42L IS WP (JIS 7) sekä 18x50 IS AW ja 15x50 IS AW (JIS 4), jotka tarjoavat tehokkaan suurennuksen ja erinomaisen kuvanvakautuksen.

Waterproof_activities

Ihanteellinen vaihtoehto monenlaisiin ulkoilmaharrastuksiin

Vesitiivis ja lujarakenteinen jokasään kiikari on ihanteellinen kumppani sisävesillä tai merellä liikkumiseen, esimerkiksi purjehdukseen tai kalastukseen. Tähtitaivasta on miellyttävä ihailla maalta tai mereltä käsin voimakkaasti suurentavilla jokasään kiikareilla. Pienikokoinen 10x42L IS WP taas on omiaan lintujen tarkkailuun. Sää- ja kosteussuojauksen ansiosta kiikareita voi huoletta käyttää kaikissa sääolosuhteissa.

Lujatekoinen

Lujatekoinen rakenne

Kolmesta sääsuojatusta kiikarimallista on helppo saada pitävä ote myös kosteissa olosuhteissa, ja lisäksi tukeva kumipinnoite suojaa kolhuilta. Malliston kiikareissa on käytetty ympäristöystävällisiä ja lyijyttömiä osia. Koko objektiivin peittävä suuri ja kestävä kumisuojus parantaa iskunkestävyyttä.

Erinomainen sääsuojaus

Jokasään Canon-kiikareissa on JIS-standardien (Japanese Industrial Standard) mukainen JIS4-luokan sääsuojaus. Sen ansiosta kiikaria voi käyttää vesi- tai lumisateessa, ja likaantuneen kiikarin voi puhdistaa huuhtelemalla sen juoksevalla vedellä. Täysin vesitiiviissä kiikareissa on JIS7-luokan sääsuojaus, jonka ansiosta kiikari kestää upottamisen metrin syvyyteen vedenpinnan alle viiden minuutin ajaksi.

Weather_sealingt

Pienikokoiset ja kätevät kiikarit

Valikoimassa on helppokäyttöisiä kiikareita, joilla kuvanvakaimen ja tarkennuksen säätäminen onnistuu nopeasti sormenpäillä. Kiikarit ovat pienikokoisia, helposti mukana kulkevia ja miellyttäviä käyttää, ja ne tuottavat erittäin tarkan kuvan. Suurennuskertoimia on useita keskitason 12x36 IS III -mallista erittäin pienikokoiseen ja kevyeen 8x25 IS -malliin, joka on erityisen kätevä kuljettaa mukana.

Weather_sealing

Erinomainen valinta mukaan matkalle, tapahtumiin tai urheilukatsomoon

Canonin pienikokoinen ja helposti mukana kulkeva kiikari on täydellinen matkakumppani. Kiikari mahtuu pieneen laukkuun, josta se on kätevä ottaa esiin haluttaessa katsella ja tunnistaa kaukana olevia kohteita. Pienen koon ja suorituskyvyn ansiosta kiikarilla pääsee todella lähelle kohdetta esimerkiksi urheilutapahtumissa ja konserteissa. Myös kuva on vakaa.

Suurennuskertoimia erilaisiin katselutarkoituksiin

Canon-kiikarimallisto tarjoaa laajan valikoiman suurennuskertoimia (8–18x suurennus) eri katselutarkoituksiin. Kiikarin avulla pääset juuri niin lähelle kohdetta kuin haluat. Sopiva suurennuskerroin määräytyy sen perusteella, kuinka kaukana olet kohteesta ja mikä on kohteen koko. Jos esimerkiksi kiikarin suurennus on 10, kohde näkyy kymmenkertaisena. Toisin sanoen 100 metrin päässä oleva kohde näyttää kiikarin läpi samalta kuin paljaalla silmällä 10 metrin päästä katsottuna. Yleisesti ottaen 10- tai 12-kertaisesti suurentava kiikari sopii lintujen tarkkailuun tai urheilukatsomoon. 15- tai 18-kertaisesti suurentavalla kiikarilla pääset todella lähelle kohdetta tai voit katsella tähtitaivasta. Kun valitset haluamasi aihealuesivun, kerromme lisää malleista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

0%

    Suurennuksen määrä