Hyvät kuvat eivät synny sattumalta.

Canon EOS 7D Järjestelmäkameran osto on suuri sijoitus ja merkittävä askel pelkästä kuvien ottamisesta oikeaan valokuvaamiseen. Nykypäivän järjestelmäkameroissa on monia toimintoja, jotka auttavat valokuvaajaa vangitsemaan ikimuistoiset hetket parhaalla mahdollisella laadulla.


Hämmentävän monia toimintoja

Monien toimintojen ja mahdollisuuksien seurauksena kuvaamisesta voi tulla haaste! Canonin digitaalisten EOS -järjestelmäkameroiden toiminnoissa voidaan käyttää montaa eri asetusta, ja mitä useamman toiminnon hallitset, sitä enemmän saat irti valokuvauksestasi. Toisin sanoen saat parempia kuvia. Käyttöoppaan lukeminen vaatii kärsivällisyyttä ja voi joskus hämmentää etenkin ensimmäisen järjestelmäkameran omistajaa.

Apua on nyt saatavilla

Viides painos ”Parempia kuvia Canon EOS -järjestelmäkameralla” -kirjasta on juuri julkaistu. Kirjan kirjoittajat Jukka Kolari ja Peter Forsgård ovat päivittäneet ja kehittäneet kirjaa, jota on painettu jo 170 000 kappaletta. Kirjan pääosassa on Canon EOS ja siinä kerrotaan valokuvauksen perusasiat selkeästi ja kuvien avulla. Kirja sisältää runsaasti valokuvausvinkkejä sekä tietoa muun muassa seuraavista aiheista:

- Aukon asetukset 
- Valkotasapaino
- Syväterävyys 
- Suljinaika
- ISO-herkkyys
- JPEG- ja RAW-tiedostot
- Teräväpiirtovideon kuvaaminen EOS -järjestelmäkameralla

Kirjan lopun sanastosta löytyy monia valokuvauksen ja kameroiden peruskäsitteitä. Kirja auttaa sinua löytämään uusia kuvausmahdollisuuksia sekä kehittymään paremmaksi valokuvaajaksi.

Katso Parempia kuvia -kirjan jälleenmyyjät osoitteesta: http://www.canon.fi/parempiakuvia 

spacer
					image