Digikuva testivoittaja

Kesän Digikuva-lehtien (10/2009 ja 11/2009) vertailuissa sekä Canon PIXMA Pro 9000 Mark II että Canon EOS 500D testivoittajiksi!

Canon EOS 500D Digikuva-lehti testasi sekä suuret valokuvatulostimet että monipuoliset järjestelmäkamerat kesän numeroissaan. Canon PIXMA Pro 9000 Mark II oli testivoittaja hyvän kuvanlaadun ansiosta kun taas Canon EOS 500D ylsi voittoon olemalla vertailun selvästi paras kamera. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Canon PIXMA Pro 9000 Mark II: Nopea ja paras tulostin (10/2009)
”Kuvanlaatu on vaikuttavan hyvä. Ihonväri on lähes täydellisen oikea, värit ovat realistiset, niiden voima on hyvä ja yksityiskohdat ovat hyvin tarkat.”
”Myös mustavalkoiset kuvat toistuvat hyvin. Sävyalue on laaja, kontrasti on oikea, eikä kuviin tule ylimääräistä sävyä.” 
Arvosana: 91 %
Kuvanlaatu: 92 %
Kauniit ja syvät sekä lämpimät värit. Hyvä terävyys ja oikea kontrasti.
Toiminnot: 90 %
Hyvä ohjelmisto. Kirjoittaa CD-ja DVD-levyille ja suoraan kamerasta.
Käyttömukavuus: 88 %
Kirjoittaa nopeasti, hyvä ohjelmisto. Suuri ja painava, vie paljon tilaa.
Hinta: 91 %   
Hyvä vastine hinnalle. Nopea ja hyvälaatuiset kuvat.

Yhteenveto: Testivoittaja hyvän kuvanlaadun ansiosta. Ohjelmisto on myös hyvä ja helppokäyttöinen. Voittajan valinta ei ollut tällä kertaa vaikeaa.

Canon EOS 500D: Huipputarkkuus (11/2009)
”EOS 500D:n tarkkuus on testin suurin, pikselimäärä on 15,1 miljoonaa. Sen lisäksi kamerassa on huippuluokan LCD-näyttö.”
”EOS 500D osaa kuvata Full HD -videota, jonka tarkkuus on 1980 x 1080 pikseliä. Nopeus on 20 kuvaa sekunnissa ja laatu on hyvä. ”
”Kuvanlaatu on testin paras. Värit ovat luonnolliset ja värintoisto on tarkka. Selvä kohina alkaa vasta yli ISO 6400:lla. Sekä yksityiskohtien toisto että terävyys ovat varsin hyvät.”
Arvosana: 92%
Kuvanlaatu: 92 %
Luonnolliset ja syvät värit. Vaikuttava yksityiskohtien toisto. Kohina hallinnassa aina ISO 6400 asti.
Toiminnot: 93 %
Kuvaa Full HD -videota. Automaattitarkennus on tarkka ja nopea. Hyvä sisäinen salama. Hyvä suorakatselu, mutta vain 9 tarkennuspistettä.
Käyttömukavuus: 89 %
Selvä suomenkielinen valikko. Erinomainen LCD-näyttö. Tarkennuspisteen vaihto on hankalaa. Sopii parhaiten pieniin käsiin.
Hinta: 92 %   
Nyt ei samalla hinnalla saa parempaa järjestelmäkameraa. Full HD -videon kuvausmahdollisuus on hyvä lisä.

Yhteenveto: Tässä hintaluokassa Canon saa pukea ylleen voittajan viitan. EOS 500D ei ole testin halvin kamera, mutta se on selvästi paras. Canon on muita edellä kuvanlaadussa, näytössä ja Full HD -videon laadussa.

Tuotesivulle Canon PIXMA Pro 9000 Mark II >>
Tuotesivulle Canon EOS 500D >>

spacer
					image