Canon EF 100 mm F 2.8L Macro IS USM

Digikuva-lehti (5/2010) testasi Canonin uuden L-sarja makro-objektiivin: Digikuva suosittelee!

Canon EF 100 mm F 2.8L Macro IS USM Digikuva-lehti testasi uusimmassa numerossaan Canon EF 100 mm F 2.8L Macro IS USM -objektiivin ja arvostaa objektiivin suuren aukon tarkkuutta ja tukevaa rakennetta. Lue lisää alla olevasta koosteesta.

Canon EF 100 mm F 2.8L Macro IS USM: Digikuva suosittelee

”Uusi 100-millinen objektiivi saa kohteen näkymään kennolla suurimmillaan luonnollisessa koossa, joten objektiivi ansaitsee makro-objektiivin nimen. Vielä lähemmäksi pääsee, jos käyttää loittorenkaita. Objektiivissa o 15 linssiä, joista yksi on UD-lasia. Se auttaa parempaan kontrastiin ja värintoistoon. Himmentimen lehtiä on yhdeksän ja se auttaa tekemään epätarkasta taustasta kauniin. Se on tärkeää lähikuvauksessa.”

”Objektiivissa on uusi ja kahteen suuntaan vaikuttava kuvanvakain. Se auttaa pidentämään valotusaikaa käsivaralta makrokuvissa kaksinkertaiseksi ja kauempaa kuvattaessa jopa nelinkertaiseksi. Objektiivi on mekaanisesti huippuluokkaa.” 
  
Arvosana: 91 %
Yhteenveto: Aiempi EF 100 mm F 2.8 Macro USM oli hyvä objektiivi, mutta punaisella renkaalla merkitty L-objektiivi on vielä parempi. Arvostamme suuren aukon tarkkuutta ja tukevaa rakennetta.

Tuotesivulle >>

spacer
					image