Verkkokamera kovassa testissä

Canonin verkkokamera testissä ääriolosuhteissa

Halusimme testata Canonin verkkokameran sietokyvyn ja valitsimme testipaikaksi Saariselän. Siellä sääolosuhteet ovat juuri tätä kovaa testiä varten "ihanteelliset". Huipulla ei ole aiemmin ollut verkkokameraa, sillä mikään kamera ei ole toiminut näissä olosuhteissa. Katso, kuinka testissä kävi...

Canon VB-H41 -verkkokamera asennettiin korkealle katolle ja etelään päin, joten se on joutunut säiden riepoteltavaksi. Kameraa ei siis suojaa käytännössä mikään. Pakkanen voi painua jopa alle 40 asteen ja tuulen kovuus on yleensä lähes myrskyluokkaa. Välillä myös hiihtohissit joudutaan sulkemaan liian kovan tuulen takia. Varsinaisia lumimyrskyjä on muutaman kerran vuodessa.

Verkkokamera asennettiin paikalleen tammikuun alussa ja tähän asti se on näyttänyt kestävän erittäin hyvin.

Testattu verkkokamera Canon VB-H41:

  • Full HD -resoluutio
  • 20x optinen zoom kuvanvakaimella (12x digitaalinen zoom)
  • 60.4° katselukulma
  • Hämärätoimivuus: 0.4 lux (väri), 0.02 lux MV)
  • IP66-standardin mukainen kotelo (+35°C – -30°C)
Taustatietoa kameratestistä ja testipaikasta:

Suomen ilmasto-olosuhteet muuttuvat vuodenaikojen mukaan ääripäästä toiseen. Sade, aurinko, helle ja pakkanen asettavat valvontakameroiden toimivuudelle rankkoja vaatimuksia. Tällä testillä haluamme varmistaa ne ympäristöt ja olosuhteet, joihin voimme tarjota kestäviä valvontakameratuotteita ja -ratkaisuja asiakkaillemme.

Kaunispäällä käy noin 100 000 vierailijaa ympäri maailmaa vuosittain. Sinne pääsee maanteitse, hiihtohissillä tai kävellen. Alaspäin menee muutama laskettelurinne ja mm. Suomen pisin pulkkamäki, jolla on pituutta on 1,2 kilometriä.

Yhteistyökumppanit:

GoSaariselka.com, Avek Esitysratkaisut Oy ja Mobile World Communications Oy

Haluatko kuulla lisää Canonin verkkokameraratkaisuista?

Ota yhteyttä!

Heikki Lappalainen, etunimi.sukunimi@canon.fi

spacer
					image
Katso livenä!
Klikkaa tästä ja katso