Canon on antanut henkilökohtaisia FC-3, FC- 3 II, FC-5 ja FC-5 II -kopiokoneitaan sekä elektronista kopiotauluaan A-1 koskevan tuotetarkastuskehotuksen

Canon Inc. on antanut 7.3.2007 tuotetarkastuskehotuksen, joka koskee seuraavia vuosina 1986 – 1993 valmistettuja ja markkinoille tuotuja henkilökohtaisia kopiokoneita: FC-3, FC- 3 II, FC-5 ja FC-5 II sekä vuosina 1987 – 1990 valmistettua elektronista kopiotaulua A-1.

Näissä tuotteissa saattaa esiintyä ongelma, joka aiheutuu sähkökomponenttien heikkenemisestä pitkäaikaisen käytön seurauksena. Ikääntyminen saattaa vaikuttaa piirilevyjen pinnalla olevaan sähkökomponenttiin siten, että se aiheuttaa savua tai palon. Tämä riski on kuitenkin hyvin pieni. Canon Inc. on vahvistanut, että mahdollinen palo ei leviä piirilevyn kyseisen alueen ulkopuolelle.

Huolimatta siitä, että kyseessä olevat tuotteet ovat vähintään 14 vuotta vanhoja, Canon haluaa tiedottaa asiakkailleen tilanteesta ja varmistaa tuotteidensa turvallisen käytön. Tarjoamme kaikille, joilla on käytössään jokin edellä mainituista tuotemalleista, mahdollisuuden tarkastuttaa koneensa maksutta.

Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa ei ole raportoitu ainoatakaan tällaista tapausta.

Mikäli käytössänne on henkilökohtainen FC-3, FC-3 II, FC-5 ja FC-5 II -kopiokone, saatte toimintaohjeet alla olevan bannerin takaa.


Mikäli käytössänne on elektroninen kopiotaulu A-1, saatte toimintaohjeet helpdeskistämme, puh. 020 366 466.

Pahoittelemme asiakkaillemme tarkastuksesta koituvaa vaivaa. Tuotteidemme käyttäjien turvallisuus ja tyytyväisyys on meille ykkösasia. Nyt ja tulevaisuudessa.

 

spacer
					image