Jaa parhaat kesäkuvasi ja voita!

Osallistu kilpailuun - haussa mielettömin kesäkuva!

#CanonEpicSummer jatkuu edelleen. On aika selvittää, kenen kesä on ollut kaikkein paras. Osallistu kilpailuun Instagramissa tai Facebookissa ja jaa upeimmat kesäkuvasi. Voit voittaa pienen ja kätevän Selphy CP1200 -valokuvatulostimen, jolla tulostat helposti kaikki parhaimmat lomamuistosi.

Kilpailun idea

Valitse parhaat kesän aikana ottamasi kuvat ja jaa ne joko Instagramissa tai Facebookissa. Voit voittaa laadukkaan SELPHY CP1200 -valokuvatulostimen. Ensimmäinen kilpailu alkaa 8. elokuuta. Lue lisää somekanaviltamme.

MITÄ TAPAHTUU? 

Seuraa somekanaviamme ja pysy ajan tasalla.

KUKA VOITTAA JA MITÄ? 

Valitsemme yhteensä neljä voittajaa jokaisesta maasta, kaksi Facebookin kautta ja kaksi Instagramista. Palkinnoksi jokainen saa SELPHY CP1200 -tulostimen.

Säännöt

Canon järjestää kilpailun Instagramissa ja Facebookissa. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä ehdot.

Kilpailu käynnistyy 8. elokuuta ja päättyy 23. elokuuta 2016.
 
Kilpailu on tarkoitettu vain 16 vuotta täyttäneille Tanskan, Ruotsin, Norjan ja Suomen kansalaisille. Sinulla pitää olla Instagram-profiili ja voidaksesi osallistua kilpailuun, profiilisi pitää olla ”avoin”. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Canonin työntekijät ja yhteistyökumppanit eivät saa osallistua kilpailuun.
 
Lataamalla kuvasi Instagramiin kilpailun hashtagilla annat samalla hyväksyntäsi sille, että Canon voi julkaista kuvasi Facebookissa, Instagramissa ja osoitteessa www.canon.dk/se/no/fi. Canon pidättää oikeuden sulkea pois kilpailusta kuvat, joiden sisältöä ei pidetä soveliaana tai joka rikkoo kilpailun sääntöjä tai lakia.
 
Kun lataat kuvia kilpailuun, sinulla pitää olla kaikki oikeudet kuviin ja kuvissa mahdollisesti esiintyvien ihmisten suostumus siihen, että heidän kuviaan saa käyttää Canonin markkinoinnissa. Kuvassa ei saa käyttää aineistoa, johon sisältyy muille tahoille immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia, elleivät kyseiset tahot ole antaneet nimenomaista lupaa käyttää aineistoa kilpailukuvassa ja osallistua niillä kilpailuun näiden ehtojen mukaisesti.
 
Kilpailuaikana valitsemme yhteensä 4 voittajaa joka maasta, kaksi Facebookista ja kaksi Instagramista. Tuomaristo koostuu Canonin edustajista. Voittajia ei valita maaperusteisesti.
 
Osallistumalla kilpailuun hyväksyt sen, että Canon voi käyttää kilpailuun lataamaasi kuvaa markkinointitarkoituksiin. Canon ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.


Palkinto:

Canon Selphy CP1200 -kuvatulostin

Kesäkuun kilpailun voittajat

Kesäkuun #CanonEpicSummer kilpailu on päättynyt. Palkitsimme neljä voittajaa neljän viikon ajan koko kampanja-alueella (Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska).

 

Neljännen kuvaushaasteen voittajat: #makingitcount

@magnus.moberg

1. sija @magnus.moberg


@j.kson

1. sija @j.kson


@airaminna

2.sija @airaminna


@heimlengt

2. sija @heimlengt


Kolmannen kuvaushaasteen voittajat: #ineverwanttoleavethisplace

@honza_zak_photography

 @honza_zak_photography


@visualoptic

@visualoptic


@magdakristinalindblom

@magdakristinalindblom


@sylv.esther

@sylv.esther

Toisen kuvaushaasteen voittajat: #howdidweenduphere

Rikke Ladegaard Kolding

 @rikkelkolding


@iamlofstrom
@iamlofstrom

@katjamartens07
@katjamartens07

@fsvaneborg
@fsvaneborg

Ensimmäisen viikon voittajat: #youarenevergoingtobelievethis


@aadrians
@aadrians

@loviisalofgren
@loviisalofgren

@by_jones
@by_jones

@simpparilli
@simpparilli