banner_DrupaHeader_2000x750

Canon DRUPA 2016 -messuilla

Paino- ja tulostusalalla eletään jännittäviä aikoja. Tule tutustumaan Canonin uusimpiin ratkaisuihin ja innovatiivisiin sovelluksiin osastollemme DRUPA 2016 -messuille. Tapahtuma järjestetään 31. toukokuuta – 10. kesäkuuta Messe Düsseldorf -keskuksessa Saksassa.

Tule tutustumaan Canonin messuosastoon DRUPA 2016 -messujen halliin 8a (Messe Düsseldorf, 31. toukokuuta – 10. kesäkuuta 2016).

Koe kaikki tämä Canonin osastolla:

• Näe tuotantotulostuksen huippuratkaisut laadukkaista digitaalisista väripainokoneista työnkulkuohjelmistoihin ja monikanavaviestinnän ohjelmistoihin, digitaaliseen viimeistelyyn ja suurkuvatulostukseen.

• Opi, kuinka autamme yrityksiä tehostamaan työnkulkua, parantamaan tuottavuutta sekä hyödyntämään investointeja entistä paremmin.

• Seuraa monenlaisten digitaalisten tulostustuotteiden valmistusta: valmistettavia tuotteita ovat esimerkiksi räätälöidyn monikanavamarkkinointikampanjan materiaalit, huippulaadukkaat valokuvakirjat, pieninä sarjoina painettavat kirjat ja lehdet, myyntiä edistävät pakkaukset, myyntipistegrafiikat ja koristepainatukset.

• Tutustu innovatiivisiin liiketoimintamalleihin, tuoreisiin sovelluksiin ja uusiin tulonlähteisiin.

Tutustu tapoihin, joilla Canon auttaa asiakkaitaan hyödyntämään paino- ja tulostusalan mahdollisuuksia

Tutustu messuilla esillä olevaan, kattavaan ratkaisuvalikoimaamme, jonka avulla voi luoda monenlaisia inspiroivia sovelluksia.

Osastollamme esitellään myös:

ProJet 5500X -3D-tulostin

ImageStream 2400 -tulostin tuotantokäyttöön

ColorStream 3900 Z -tulostin tuotantokäyttöön

subscribe section image

Pysy ajan tasalla painoalan tuoreimmista asioista!

Kun tilaat Think Digital -julkaisun sähköposti- tai paperiversion, pysyt ajan tasalla alan uusimmista uutisista ja havainnoista ja voit tutustua muiden asiakkaiden kokemuksiin.

Rekisteröidy