no consumer

Kahdelle Canon-kameralle TIPA-palkinto

Technical Image Press Association (TIPA) on myöntänyt parhaan kameran palkinnon tänä vuonna kahdelle Canon-kameralle. EOS 5D -kamera valittiin parhaaksi digitaaliseksi järjestelmäkameraksi ja Digital IXUS 65 parhaaksi digikompaktiksi.

Paras digikompakti - Digital IXUS 65
”Tarkalla kolmen tuuman nestekidenäytöllä ja teräsrungolla varustettu Digital IXUS 65 hyödyntää alkuperäistä IXUS-muotoilukonseptin tyylikkyyttä.”

Tuomariston mielestä Digital IXUS 65 erottui muista laadukkaista digitaalikameroista tyylikkään muotoilunsa ja tehokkuutensa ansiosta. Tuomaristo kehui myös kameran kosketusvalitsinta, kuvantarkastelutyökalua ja ISO 800 -herkkyyttä.

Paras digitaalinen järjestelmäkamera – EOS 5D*
”Ensimmäinen hinta-laatusuhteeltaan vakuuttava digitaalikamera, jossa on täysikokoinen 24 x 36 mm:n kenno.”

Tuomariston mielestä 12,8 miljoonaa pikseliä takaavat tarkat, suurikokoiset tulosteet. Lisäksi suuret pikselit vähentävät kohinaa ja varmistavat laadukkaat kuvat. Kun valokuvaajat käyttävät täysikokoisella kennolla varustetussa EOS 5D -kamerassa EF-objektiivia, voidaan hyödyntää objektiivien todellista polttoväliä. Lopullisista kuvista ei rajaudu mitään pois, joten katselukulma ja suuri etsin miellyttävät 35 mm:n kinofilmikameralla kuvaavia.

TIPA on eurooppalaisten valokuvauslehtien muodostama yhteenliittymä. Se on voittoa tuottamaton organisaatio, joka ei edusta mitään valmistajaa. Yhteenliittymässä on 31 lehteä, joilla on noin kahdeksan miljoonaa lukijaa 12 Euroopan maassa.

Lisätietoja osoitteesta http://www.tipa.com/

spacer
            image
You Connect | Toukokuu 2006
Tilaa tuoteluettelo
Kuvakilpailun voittajat
Kahdelle Canon-kameralle TIPA-palkinto
Osallistu kilpailuun
Esittelyssä uusi EF-objektiivi
Marokkolainen odysseia
Maan kamaralle
Kysy asiantuntijoilta
EOS-kuvauskurssi
TIPA-palkinnot
You Connect -verkkolehdet
2005
2006
2007