P-150 – erinomainen skanneri mobiilikäyttöön Pienikokoinen

Nauti monipuolisista skannaustoiminnoista laitteilla, jotka vievät erittäin vähän pöytätilaa. Pieni ja kevyt imageFORMULA P-150 sopii helposti salkkuun tai tietokonelaukkuun, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi paljon matkustaville liikemiehille.

Käytä missä tahansa
Erittäin pientä, tyylikästä ja ohutta P-150-skanneria voi käyttää miltei missä tahansa. Se soveltuu hyvin esimerkiksi pieniin kotitoimistoihin. Lisäksi se mahtuu hyvin salkkuun tai tietokonelaukkuun, joten se soveltuu hyvin myös
paljon matkusteleville.

Helppo asennus ja skannaus
Helppokäyttöisen CaptureOnTouch Lite -ohjelmiston ansiosta sinun ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja tai ohjaimia: liitä skanneri ja skannaa.

Erinomainen tuottavuus
Nopean kaksipuolisen skannauksen – jopa 15 sivua minuutissa – ja ja suuret skannaustyöt mahdollistavan ja luokkansa johtavan 20 arkin automaattisen syöttölaitteen ansiosta saat P-150-skannerilla aikaan entistä enemmän.

USB-virtakytkentä
Koska P-150 saa kaiken virtansa USB-liitännän kautta, se on entistä kevyempi – ja helpompi kuljettaa mukana. Voit skannata asiakirjoja nopeasti miltei mistä tahansa etäsijainnista: tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi paljon
matkustavalle myyntiedustajalle.

Yksinkertainen ja helppo skannaaminen
CaptureOnTouch-ohjelmisto mahdollistaa rutiininomaisten skannaustoimintojen suorittamisen yhdellä kosketuksella. Lisäksi voit asentaa Evernote-pilvipalvelun, jonka avulla voit ladata tiedot Internetiin helposti ja nopeasti. Tämän jälkeen voit käyttää tietoja verkosta missä tahansa.

Ympäristöystävällinen
USB-virransaannin, pienen virrankulutuksen (5 W) ja ENERGY STAR -merkinnän ansiosta P-150 on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Yhteensopivuus useiden käyttöympäristöjen kanssa
P-150 on yhteensopiva Mac-järjestelmien kanssa tuotteen mukana toimitetun Mac TWAIN -ohjaimen ja Macin CaptureOnTouch -ohjelmiston ansiosta


Picture_p150_video thumb

Tutustu tuotteeseen toiminnassa                

       


                                                                         

spacer
					image