DR-M140 – tuottava, luotettava ja pienikokoinen

Jos tarvitset tuottavan skannerin, mutta tilaa on rajoitetusti, tämä on juuri oikea laite sinulle. DR-M140-skannerissa on vankka ja luotettava syöttömekanismi, ja se kykenee skannaamaan jopa 40 värisivua minuutissa – ja se mahtuu työpöydän laatikkoon.

Erittäin nopea
Ihanteellisesti kiireisiin toimistoihin sopiva DR-M140 tarjoaa laadukkaan ja nopean skannauksen jopa 40 sivua tai 80 kuvaa minuutissa. Tällä nopeudella voidaan skannata jopa 300 dpi:n tarkkuudella töissä, joissa asiakirjojen tunnistaminen ja tiedostoluokittelu edellyttävät suurta tarkkuutta.

Kestävä ja luotettava
Luotettavan edeltäjänsä tavoin DR-M140 toimii luotettavasti myös suurilla työmäärillä: sen päivittäinen skannauskapasiteetti on jopa 6 000 skannausta.

Monipuolinen eri asiakirjatyyppien skannaus
DR-M140:n kestävän ja luotettavan erottelumekanismin ansiosta voit skannata erilaisia asiakirjoja luotettavasti valittavissa olevilla paperiväylillä. U-paperipolun ansiosta voit skannata erilaisia asiakirjoja kerralla sujuvasti. Suora paperiväylä taas mahdollistaa paksujen ja kirjailtujen korttien, tunnistekorttien ja jopa 3 metriä pitkien paperien skannaamisen.

Pienikokoinen
Kun kyse on tilan säästämisestä, ei DR-M140:lle löydy kilpailijoita, sillä sen ainutlaatuisen rakenteen ansiosta
koko skanneri on alle 10 cm korkea. Tämän ansiosta se mahtuu esimerkiksi työpöydän laatikkoon tai pöydän kulmalle.

Helppokäyttöinen ohjelmisto
Canonin CaptureOnTouch-ohjelmisto tarjoaa käyttäjille yksinkertaiset skannaustoiminnot, kun taas CapturePerfect sopii erinomaisesti enemmän paperia vaativille suurille skannaustöille. Hyödyllisiä ominaisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus skannata suoraan SharePointiin sekä asiakirjojen arkistointi PDF-A-muotoon tallentamalla. Myös Nuance eCopy PDF Pro Office sisältyy toimitukseen.


Picture_m140_video thumb

Tutustu tuotteeseen toiminnassa                

spacer
					image