DR-C125 – erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen

Pienikokoinen skanneri, joka todella säästää tilaa. Ainutlaatuisen pystysuuntaisen J-kuljetusjärjestelmän ansiosta DR-C125 mahtuu pienimpäänkin tilaan – hyllylle tai suoraan seinää vasten. Tehokas ohjelmisto muuntaa paperin tiedot digitaaliseen muotoon – käyttö on todella helppoa.

Kekseliäs tilaa säästävä muotoilu
Canonin ainutlaatuinen J-mallinen paperinsyöttöjärjestelmä pienentää merkittävästi asiakirjojen syötön ja ulostulon vaatimaa tilaa. Koska kaikki kaapelit ovat laitteen sivussa, DR-C125:n voi asettaa helposti esimerkiksi hyllylle tai suoraan seinää vasten.

Erinomainen suorituskyky
Luokkansa johtavat skannausnopeudet sekä väri- että mustavalkoskannauksessa: 25 sivua minuutissa tai 50 kuvaa minuutissa.

Helppo käyttää
Asiakirjat syötetään sisältöpuoli ylöspäin, mikä helpottaa käyttöä. Canonin CaptureOnTouch-ohjelmiston ansiosta skannaaminen sujuu erittäin helposti.

Erinomainen luotettavuus
Päällekkäissyötön 3D-ultraäänitunnistus auttaa havaitsemaan ja korjaamaan syöttövirheet nopeasti.

Vastinetta rahalle
Mukana toimitetaan muun muassa seuraavat ohjelmistot: eCopy PDF Pro (Windows), PaperPort (Windows), PageManager (Mac), BizCard (Windows / Mac) ja Evernote (Windows / Mac).

Yhteensopivuus useiden käyttöympäristöjen kanssa
DR-C125 on yhteensopiva Mac-järjestelmien kanssa tuotteen mukana toimitetun Mac TWAIN -ohjaimen ja Macin CaptureOnTouch -ohjelmiston ansiosta.


Picture_c125 video thumb

Tutustu tuotteeseen toiminnassa                

 

spacer
					image